- 27 Haziran 2022
- 224
- 86
- 45
-
- Konu Sahibi Asi gelincik
Resmi varmiDahada yapmadım 4 gün var daha
Bende kafayi yicem Bi var gibi Bi yok gibi offDahada yapmadım 4 gün var daha
Var gibi ama bilemedim ben trendyoldan softec erken gebelik testi sipariş etmiştim 14'lü bugün geldi sırf denemek için yaptım 9 gün var ama kuruma falan hiç çizgi çıkmadı tekrar test yaptınız mı test inşallah vardırr2. Çizgi var mı kızlar sizce, yansıma mi
Canım o siliklerden sonra bugün negatif test gördüm o kadar sinir oluyorum ki artık bu şekilde olunca .ama hala adetim olmadiVar gibi ama bilemedim ben trendyoldan softec erken gebelik testi sipariş etmiştim 14'lü bugün geldi sırf denemek için yaptım 9 gün var ama kuruma falan hiç çizgi çıkmadı tekrar test yaptınız mı test inşallah vardırr
Allahım ya ... inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim canım...Canım o siliklerden sonra bugün negatif test gördüm o kadar sinir oluyorum ki artık bu şekilde olunca .ama hala adetim olmadi
Allahım ya ... inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim canım...
En sonki yaptigim.b good markasiAllahım ya ... inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim canım...
Bunda görünmüyorum canımEn sonki yaptigim.b good markasi
Baya belli aslında canım resimde çıkmıyor belli test sıkıntılı. Aslında adetim 2 gün geçti ama yunurtlama geç oldu bu ay cuma falan olurBunda görünmüyorum canımadetine kaç gün var
Yumurtlama geç olduysa ondan da olur inşallah güzel haberlerle gelirsin canım haberlerini bekliyorumBaya belli aslında canım resimde çıkmıyor belli test sıkıntılı. Aslında adetim 2 gün geçti ama yunurtlama geç oldu bu ay cuma falan olur