- 27 Haziran 2022
- 224
- 86
- 45
-
- Konu Sahibi Asi gelincik
Canım ben bunu birkaç gün önce yaptım. Bu erken gebelik testlerinde yansıma oluyor gibi hani kaset test gibi değil naylon gibi ya acaba parlama mi dedim ama bugun resme bakınca farkettimVar gibi duruyor canim,gecikme oldu mu
Kan en kesin sonuc tabii yarin tekrarla belki vardir koyulasma olur.
Canım ben bunu birkaç gün önce yaptım. Bu erken gebelik testlerinde yansıma oluyor gibi hani kaset test gibi değil naylon gibi ya acaba parlama mi dedim ama bugun resme bakınca farkettim
Ay insallah canım çok saolKan en kesin sonuc tabii yarin tekrarla belki vardir koyulasma olur
Benimde bu şekilde ama dediğim gibi fenerle gördüm daha reglime 6 gün var prodictor erken gebelik testi
Evet içini açtım bakınca çok silik görünüyor ama ilk varmi anlayamadım .15 dk geçmiştir belki.ama ilk attığım hali hemen cekmistim. Seninde çok belirgin kaset test yaptın miBenimde bu şekilde ama dediğim gibi fenerle gördüm daha reglime 6 gün var prodictor erken gebelik testi
Bende gördüm. Kaç dk içinde cikti cnmNormal zor görünüyor ama flaşha görünüyor psikolojik mi yoksa bilemiyorum kendimiz öyle görmek istediğimiz için mi
İlk 5 dkBende gördüm. Kaç dk içinde cikti cnm
Insallah Rabbım gönlümüze göre nasib eder canım. İki senede 2 kaybım var o kadar korkuyorum kiİlk 5 dk
Bekle yarin yada 2 gün sonra tekrar yap canım.kan testine gitme hemen. Varsa bile düşük çıkar sürekli kak vermek zorunda kalirsin
Nasılsın canım testi tekrarladinmiİlk 5 dk