testime bakar mısınız

HazaalCan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
161
23
27
arkadaşlar iki gün önce kan verdim 0.16ydı şimdi erken gebelik testim silik çıktı adetim yaklaşık 3-4 gün geçti hamile miyim

Eklentiler

• IMG_4873.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 66
Maalesef çok fazla yalancı pozitif gösteren bir marka Days doctor ve artımed dışında başka bir markayla tekrar test yapın isterseniz kafanız karışmasın. İnşaallah gebelik vardır
ay onu ben de okudum ya az sonra başka marka test ile denicem ama erken gebelik testim yok bakalım atarım az sonra

Days doctor ile yaptığım tum testler benimde böyle silik cizgi idi bence fazla umitlenmeyin ama istiyorsanız Rabbım nasip etsin inşallah vardır en iyisi adet günü 1 hafta geçince kan vermek

Merhaba kaset test yapmanizj oneririm eger ondada cizgi cikarsa değerinizin yükselmiş olma ihtimali var yada farklı bir markayla deneyin

Sabah ilk idrarla yaptığınız testlerden daha net bir sonuç alırsınız
kaset testimde de çok silik bir gölge düştü bilmiyorum görüntüde anlaşılıyor mu ama varsa da değerim 5-6 falan sanırım

Eklentiler

• IMG_4879.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 50
Days doctor ile yaptığım tum testler benimde böyle silik cizgi idi bence fazla umitlenmeyin ama istiyorsanız Rabbım nasip etsin inşallah vardır en iyisi adet günü 1 hafta geçince kan vermek
aminn inşallah hepimize nasip olsun ben de kan vermeyi bekleyeceğim birkaç gün daha

kızlar selammmm

ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.

merhabaa özelde test yaptırma şansınız var mı acaba benim değerim hep 0.1 olurdu daha sonra 2ye yükselmişti mesela <5 olduğu için dikkate alınmadı ama gebeydim kimyasal olmuştu ama neticede gebelik oluşmuştu

yani 2den sonra da yükseldi tabi

Aaa öyle mi anladım ben ilçede yaşıyorum burda sadece bi tane hastane var o da kötü doktor falan yok yani sağlıkocağı gibi evet testte net değerim yazmıyr <5 yazmışlar işk fırsatta şehir merkezinde özelde yaptıracam bugün gecikmemin 10-11 . Günü 7 gün önce açık pembe bi leke geldi sizde nasıldı belirtiler

ben 17.güne kadar öğrenemedim en son regl olmak için bitki çayı içecektim son kez bi bakayım dedim kaset test yaptım bi baktım çift çizgi gittim kan verdim 48 çıktı iki gün sonra 72 sonra düştü yavaş yavaş ama kimyasal gebelik yoktur sizde umarım sağlıklı gebeliktir yine de kimyasal olsa bile asla üzülmeyin ben ilk bi üzüldüm ama herkes dedi ki kimyasalın arkası normal gebeliktir öyle de oldu ertesi ay hemen gebe kaldım tabi o da düşükle sonuçlandı kalbi durmuştu malesef ben yine de üzülmemeye çalışıyorum vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…