L ladyofwood Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 86 41 29 14 Ekim 2024 Konu Sahibi ladyofwood #41 nagiss21 .!.: Hayırlı olsun canım Rabbım dek düz versin inşallah banada dua et 2 gun önce aşılama oldum bende senin gibi güzel haberler alıyım dua et nolur Genişletmek için tıkla... Ederim tabi allahım sağlıkla nasip etsin
nagiss21 .!.: Hayırlı olsun canım Rabbım dek düz versin inşallah banada dua et 2 gun önce aşılama oldum bende senin gibi güzel haberler alıyım dua et nolur Genişletmek için tıkla... Ederim tabi allahım sağlıkla nasip etsin
L ladyofwood Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 86 41 29 14 Ekim 2024 Konu Sahibi ladyofwood #42 Sosyallanne .!.: Hadi hayırlı olsun darısı bana olsun Genişletmek için tıkla... Aminnnn
L ladyofwood Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 86 41 29 14 Ekim 2024 Konu Sahibi ladyofwood #43 nurpinarr .!.: İnan bilmiyorum ama ilaç kullanma bol bol dinlen baş dönmeis bende de var Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: İnan bilmiyorum ama ilaç kullanma bol bol dinlen baş dönmeis bende de var Genişletmek için tıkla... Ay bakalım inşallah geçer.
nurpinarr .!.: İnan bilmiyorum ama ilaç kullanma bol bol dinlen baş dönmeis bende de var Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: İnan bilmiyorum ama ilaç kullanma bol bol dinlen baş dönmeis bende de var Genişletmek için tıkla... Ay bakalım inşallah geçer.
N nagiss21 Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 655 111 22 14 Ekim 2024 Konu Sahibi ladyofwood #44 ladyofwood .!.: Ederim tabi allahım sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin hepimize inşallah isteyen herkese dekdüz nasip etsin inşallah
ladyofwood .!.: Ederim tabi allahım sağlıkla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin hepimize inşallah isteyen herkese dekdüz nasip etsin inşallah
L ladyofwood Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 86 41 29 16 Ekim 2024 Konu Sahibi ladyofwood #45 Kızlarr. Tekrar bişiler sormak için yazıyorum. Beta hcg verdim tekrar bugün 78 çıktı iyi bir yükseliş mi sizce?? Bir de bacağıma ara ara kramp giriyor ve mukuslu bir yapıda akıntım var normal mi bu?
Kızlarr. Tekrar bişiler sormak için yazıyorum. Beta hcg verdim tekrar bugün 78 çıktı iyi bir yükseliş mi sizce?? Bir de bacağıma ara ara kramp giriyor ve mukuslu bir yapıda akıntım var normal mi bu?