- 12 Kasım 2022
- 974
- 492
- Konu Sahibi ladyofwood
Fotoğraf yok canmKızlarr bi teste bakar mısınız reglme 6 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf yok canmKızlarr bi teste bakar mısınız reglme 6 gün var
ay yanlışlıkla ekran görüntüsü alıp paylaşmışım altta kendi fotoğraflarım gözüküyordu ondan sildim durFotoğraf yok canm
Değerin kaç çıkmıştı canımay yanlışlıkla ekran görüntüsü alıp paylaşmışım altta kendi fotoğraflarım gözüküyordu ondan sildim dur
Kaç günlükmus şuan bende şüpheleniyorum ama çok erken sonuç alabilmem içinay yanlışlıkla ekran görüntüsü alıp paylaşmışım altta kendi fotoğraflarım gözüküyordu ondan sildim dur
14 ama reglime 6 gün varDeğerin kaç çıkmıştı canım
Ne kadar var reglnizeKaç günlükmus şuan bende şüpheleniyorum ama çok erken sonuç alabilmem için
8 gün var idrar testinde negatif çıktı moralim bozuldu çok heves ettimNe kadar var reglnize
Ya ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama bugün kan verince beklerken sitede ufak bç dolaştım kiminin 10 gün kala belli olmuş kiminin 1 gün kala bile çıkmayıp geciktikten sonra çıkmış. Her gebelik şahsına münhasır zannımca8 gün var idrar testinde negatif çıktı moralim bozuldu çok heves ettim
Kesinlikle öyle bakalım rabbim nasip ettiyse olur sizinki kaç günlükmus şuanYa ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama bugün kan verince beklerken sitede ufak bç dolaştım kiminin 10 gün kala belli olmuş kiminin 1 gün kala bile çıkmayıp geciktikten sonra çıkmış. Her gebelik şahsına münhasır zannımca
Kesin bir şey yok regldem önce oldığu için. Şimdi iki günde bir kan verip değerlere bakıcaz.Kesinlikle öyle bakalım rabbim nasip ettiyse olur sizinki kaç günlükmus şuan
Anladm inşallah herşey dilediğiniz gibi olurKesin bir şey yok regldem önce oldığu için. Şimdi iki günde bir kan verip değerlere bakıcaz.
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah.Anladm inşallah herşey dilediğiniz gibi olur
İnan bilmiyorum benimde 16 çıktı inşallah sağlıklı artış olur önemli olan obir şey soracağım bu değer biraz düşük mü
Bakalımm. Ya ben bişi daha sormak istiyorum. Ben iki gündür ishal oldum. Midem aşırı bulanıyor yanıyor. Ayakta durunca başım dönüyor çok. Acaba bi sıkıntı mı var? Yoksa sadece hasta mı oldumİnan bilmiyorum benimde 16 çıktı inşallah sağlıklı artış olur önemli olan o
İnan bilmiyorum ama ilaç kullanma bol bol dinlen baş dönmeis bende de varBakalımm. Ya ben bişi daha sormak istiyorum. Ben iki gündür ishal oldum. Midem aşırı bulanıyor yanıyor. Ayakta durunca başım dönüyor çok. Acaba bi sıkıntı mı var? Yoksa sadece hasta mı oldum
Maşallah hayırlı olsun canım banada dua et evet belirtilerini alalım14 çıktı beta
Ay ederim tabiii :)) allah isteyen herkese nasip etsin ya benim şöyle belirtişerim vardı hatta ondan test yaptım kasıklarıma regl olacakmışım gibi sancı giriyordu sürekli. Geceleri ateş basıyordu. Bir de meme uçllarım sürekli çıkık ve hassastı. İki hündür de ishal maalesef bu belirti mi bilmiyorum ama zorluyor epey. Bi de sık idrara çıkmaMaşallah hayırlı olsun canım banada dua et evet belirtilerini alalım
Hadi hayırlı olsun darısı bana olsunAy ederim tabiii :)) allah isteyen herkese nasip etsin ya benim şöyle belirtişerim vardı hatta ondan test yaptım kasıklarıma regl olacakmışım gibi sancı giriyordu sürekli. Geceleri ateş basıyordu. Bir de meme uçllarım sürekli çıkık ve hassastı. İki hündür de ishal maalesef bu belirti mi bilmiyorum ama zorluyor epey. Bi de sık idrara çıkma