- 28 Eylül 2024
- 72
- 36
- 29
- Konu Sahibi ladyofwood
Kızlarr bi teste bakar mısınız reglme 6 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi var canım nezaman cıktı kaçıncı dakika daKızlarr bi teste bakar mısınız reglme 6 gün var
Ay etiketlemeyi unuttum ehehÇizgi var canım nezaman cıktı kaçıncı dakika da
Çıkar canım olabilir yani erken öğrenen de çok oluyor yumurtlaman erken olmuşsaAy etiketlemeyi unuttum eheh
Dayanamadım kan verdim bakalım. Testler hatalı çıkıyor diyor herkes bakalım. Sonucumu yazarım çok teşekkürler yanıtınıza :)Çıkar canım olabilir yani erken öğrenen de çok oluyor yumurtlaman erken olmuşsa
Hadi inşallah etiketlemeyi unutmaDayanamadım kan verdim bakalım. Testler hatalı çıkıyor diyor herkes bakalım. Sonucumu yazarım çok teşekkürler yanıtınıza :)
14 çıktı betaHadi inşallah etiketlemeyi unutma
14 çıktıııBakalım buzaya yazın sonucu merak ettim
14 çıktııı
Ay maşallah pozitif progestron kaç14 çıktııı
Ay hiç anlamıyorım ki benim de ilk kez başıma geliyorAy hamilesiniz bende de bu çizginin siligi çıktı kaset test bende de var mı acaba adete 6 gün var
Bilmiyorum söylemedi bişi o ne demek oluyor hiç alakam yokAy maşallah pozitif progestron kaç
O da bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon e nabızdan bakabilirsinBilmiyorum söylemedi bişi o ne demek oluyor hiç alakam yok
E nabızda hala test gözükmüyor ki. Doktor söyledi sonucu.O da bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon e nabızdan bakabilirsin
Ay şoktayım hiç aklımda yoktu hiç planlamadım.O da bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon e nabızdan bakabilirsin
bir şey soracağım bu değer biraz düşük müO da bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon e nabızdan bakabilirsin