Testime bakar mısınız

Hakmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
894
434
24
Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️🤲 Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲👼
IMG_20210512_211306.jpg

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️🤲 Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲👼Eki Görüntüle 2848505
Bir bebetime hayal kırıklığı olmaz inşalah sen hamilesindr canım cnkü ben başka testlede yaptım cıkmadı bu testte böyle çıkmıştı bende dur atayim sana sonra laboquick yaptım onda negatifti 😕

Benimde testim böyle çıkmıştı laboquick marka yaptım onda negatif cıktı ,inşallah senin gerçekten vardır

Eklentiler

• BC45A660-FFE9-4ECA-83C9-8241126AA59D.jpeg
    BC45A660-FFE9-4ECA-83C9-8241126AA59D.jpeg
    244,6 KB · Görüntüleme: 302
Benimde testim böyle çıkmıştı laboquick marka yaptım onda negatif cıktı ,inşallah senin gerçekten vardır
Canım sonucun noldu bu ters bebe time mı benimde. Böyle. Çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20210516_063137.jpg
    IMG_20210516_063137.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 279
Var gibi canım evet hayırlısı olsun bende bebe time yaptım 2 gündür silik çok silik sonrada çok olumsuz yorumlar okudum hep silik çıkıyormuş diye 13.günüm bugün iğne sonrası

Var gibi canım evet hayırlısı olsun bende bebe time yaptım 2 gündür silik çok silik sonrada çok olumsuz yorumlar okudum hep silik çıkıyormuş diye 13.günüm bugün iğne sonrası
Evet canım bebe time çıkarıyormus bu yüzden başka marka yaptım ama onda da gördüm

X