Testime bakar misiniz

Silik çizgi görünüyor canım ama idrarı fazla damlatmışsın

Olabilir canım ama testi tekrarlardan daha sağlıklı sonuç alırız gibi.Bu arada inşallah vardır

Olabilir canım ama testi tekrarlardan daha sağlıklı sonuç alırız gibi.Bu arada inşallah vardır
Bu yaptığım 3. Test diğerleri fotoğrafta belli olmadı gerçi onlardan da emin olamadım hayali çizgi görüyorum sandim bu daha belirgin gibi geldi sende gördün zaten inşallah vardır inşallah sabah ilk idrarla da yapacağım

belirtilern var mı ? kaç gün geçti yumurtlamadan sonra canım bizlerle de paylaşır mısın :)
1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.

Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)

Inşallah vardır :)

Anlattıklarına göre hamılesın inşallah öyledir bosyere umutlandırmak da istemem

Ayy hatırlayamadım ama evet hamileyim inşallah sende de vardır ben hamile anne adaylarını duydukça gördükçe mutlu oluyorum

Fotoğraf ekleyemıyorum sayfa hata varıyor yenılenıyor sizde de varmı öyle bu sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…