- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
Suya tuttum çizgi duruyorSuya tut, kuruyacak mı diye bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suya tuttum çizgi duruyorSuya tut, kuruyacak mı diye bak.
inşallah canım baya baya belirti sayılabilecek şeyler de yaşamıssın1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.
Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)
Inşallah vardır :)
Hatırladım aaa evet diğer delide ben hastane çıkışı besık araba arıyorum. Geçen müslin battanıye ve 5 Li ağız bezi aldım eşim diyor napacaksın erken daha diyorum ben kullanırım en kötü ne güzel bezHani doğmamış/olmamis bebeğe don biçen ben, hastane çıkışları arastiriyoduminşallah vardir
Kuruma değil o zaman canım.Suya tuttum çizgi duruyor
Benim de böyleydi canım hamilesin inşallahKızlar bugün bat gunum 2 test yaptım çok silik çizgi gördüm emin olamadım tekrar test aldım yeni yaptım bakar mısınız çizgi gözüküyor mu
Eki Görüntüle 2699439
Inşallah canım hepimiz bebislerimize kavuşalım insallahinşallah canım baya baya belirti sayılabilecek şeyler de yaşamıssın
allah gönlüne göre versin inşallah seninledir minikkuş :)
Evet 10 dk icin de cıktı :)Hayirli olsun var gibi :) bir de ilk ansa çiktiysa ben yaptiğimda hemen belli olmuştu 2.çizgi![]()
Sen en azından hamilesin de almışsın ya ben ben bile aldım geçen dayanamayip 2 müslin 2 zibinHatırladım aaa evet diğer delide ben hastane çıkışı besık araba arıyorum. Geçen müslin battanıye ve 5 Li ağız bezi aldım eşim diyor napacaksın erken daha diyorum ben kullanırım en kötü ne güzel bez![]()
Hayirli olsun rabbim kavusmayı nasip etsin miniklerimize :)Evet 10 dk icin de cıktı :)
Nerden bende bakmaliyimAma çok güzel müslin bez filli böyle ağız bezleri kenarları dantelli gibi![]()
Inşallah . Ben hala emin olamadım sabah tekrarlayacagim:) ..Hayirli olsun rabbim kavusmayı nasip etsin miniklerimize :)
İnşallah sabah tekrar yapacağım test..Benim de böyleydi canım hamilesin inşallah![]()
Ben zıbın alamadım ızın vermedi erken diyeSen en azından hamilesin de almışsın ya ben ben bile aldım geçen dayanamayip 2 müslin 2 zibineşime göstermedim kafayı yediğimi düşünebilir.
![]()
Bebek bezi de alıp stoklamak ıstıyorumSen en azından hamilesin de almışsın ya ben ben bile aldım geçen dayanamayip 2 müslin 2 zibineşime göstermedim kafayı yediğimi düşünebilir.
![]()
Rossman çok ucuz tavsiye ederim keşke 2 ser paket alsaydımNerden bende bakmaliyim![]()
Merhaba canım inşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat verir yarın bizede haber verİnşallah sabah tekrar yapacağım test..![]()
Bugün adet gunumSilik çizgiyi ben de gördüm.. Adetin gecikti mi