• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.

Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)

Inşallah vardır :)
inşallah canım baya baya belirti sayılabilecek şeyler de yaşamıssın
allah gönlüne göre versin inşallah seninledir minikkuş :)

Hani doğmamış/olmamis bebeğe don biçen ben, hastane çıkışları arastiriyodum😄 inşallah vardir
Hatırladım aaa evet diğer delide ben hastane çıkışı besık araba arıyorum. Geçen müslin battanıye ve 5 Li ağız bezi aldım eşim diyor napacaksın erken daha diyorum ben kullanırım en kötü ne güzel bez 😂😂😂

Hatırladım aaa evet diğer delide ben hastane çıkışı besık araba arıyorum. Geçen müslin battanıye ve 5 Li ağız bezi aldım eşim diyor napacaksın erken daha diyorum ben kullanırım en kötü ne güzel bez 😂😂😂
Sen en azından hamilesin de almışsın ya ben ben bile aldım geçen dayanamayip 2 müslin 2 zibin😂🙈 eşime göstermedim kafayı yediğimi düşünebilir.😂

Back