- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 32
- Konu Sahibi Ecenazecem
Arkadaşlar ben sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştım üzerimde iç çamaşırı ve ped varken. Daha sonra normal şekilde regl oldum. Yine de kafama takıldığı için test yapmak istedim. Bebe time diye bir test aldım ama herkes yanlış olduğunu silik 2. Çizgi çıkmasından şikayet ettiğini gördüm kullanmak istemedim. (bu markayı kullanan var mı bu arada?) başka bir markanın testini aldım. Negatif çıktı sadece tek çizgi çıktı. (ilişkimin üzerinden 5 hafta geçti, olsa net şekilde çıkardı 2. Çizgi Di mi?)
Daha sonra aptallık edip bir de bu bebe time boşuna çöpe gitmesin onu da deniyim nasıl olsa gebe olmam imkansız dedim, tam da İnternette ki yorumlar gibi çok çok çok silik Bi çizgi daha göründü. ( 5 hafta geçmişken olsaydı net çizgi çıkmaz mıydı sizce? Kaldı ki tam bir ilişkim, boşalma vs olmadı ve üzerimde iç çamaşırı ve ped vardı)
Bebe time markası kullananlar hep 2. Silik çizgiden şikayetçi olmuş İnternette gerçi, yine de buraya da sprim dedim. Bu, arada bebe time dışında yaptığım diğer 2 test tamamen negatif çıktı. Dediğim gibi regl de oldum
Daha sonra aptallık edip bir de bu bebe time boşuna çöpe gitmesin onu da deniyim nasıl olsa gebe olmam imkansız dedim, tam da İnternette ki yorumlar gibi çok çok çok silik Bi çizgi daha göründü. ( 5 hafta geçmişken olsaydı net çizgi çıkmaz mıydı sizce? Kaldı ki tam bir ilişkim, boşalma vs olmadı ve üzerimde iç çamaşırı ve ped vardı)
Bebe time markası kullananlar hep 2. Silik çizgiden şikayetçi olmuş İnternette gerçi, yine de buraya da sprim dedim. Bu, arada bebe time dışında yaptığım diğer 2 test tamamen negatif çıktı. Dediğim gibi regl de oldum