Sabah bir test daha yapıp duruma göre kan testi yaparım o zamanTekrar kan verin teste göre var
Hayırlısı olsun inşallahEvet belki yukselmistir. Tekrar kan verin
Evet laboquick adetim biraz düzensiz 2 gün önce yada 2 gün sonra olmam gerekiyordu hesaplamalarıma göreCanım adetin geçti mi test pozitif laboguick mi testin markası
Canım o düzensiz olmuyor ki bende öyleyim sen bekle birkaç gün daha kan testi yaparsın bende de o testle çıktı hayırlı olsunEvet laboquick adetim biraz düzensiz 2 gün önce yada 2 gün sonra olmam gerekiyordu hesaplamalarıma göre ☺
Canım evet silik çizgi var adetin geçti miMerhaba sabah ilk idrarla bende yaptım silik çıktı öğleden sonra farklı bir testle yaptım silik bile çıkmadı acaba hangisi doğrudurEki Görüntüle 2554104
Canım evet silik çizgi var adetin geçti mi
[/QUOT 3 gün geçti adet. ama başka marka teste cikmadi 2.cizgi
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallahCanım o düzensiz olmuyor ki bende öyleyim sen bekle birkaç gün daha kan testi yaparsın bende de o testle çıktı hayırlı olsun
Tekrar yap laboguick test markası al
Merhaba sabah ilk idrarla bende yaptım silik çıktı öğleden sonra farklı bir testle yaptım silik bile çıkmadı acaba hangisi doğrudurEki Görüntüle 2554104
Surelab canimTest markası neydi canım senin
Bende ilk surelab yaptım sonrada laboquick ikiside silik çizgi çıktıSurelab canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?