- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Canım test gözükmüyorSon test az once yapildi
Kuzum bi sorun vardi simdi yukledimCanım test gözükmüyor
Canım sanırım 17.günde çatlamış. Çünkü sonra yavaş yavaş silikleşmeye başlamışKuzum bi sorun vardi simdi yukledim
Evet canim 3 gun üst uste degerlendirdim ama sanki dun cok koyuydu siliklesme bugun oldu neden kiCanım sanırım 17.günde çatlamış. Çünkü sonra yavaş yavaş silikleşmeye başlamış☺ 17.günü değerlendirmiş miydin
Cnm bugun siliklesti bugun mü çatladı demek? Pek anlamıyorum17.gün pik olmuş silikleştiğine göre çatlamada olmuş
Bende ovu olaylarını tam bilmiyorum malesef canım anlayabilmiş değilimEvet canim 3 gun üst uste degerlendirdim ama sanki dun cok koyuydu siliklesme bugun oldu neden ki
Tam koyu çıktıktan 24,48 saat içinde yumurtlama olacak diyor testlerde ama bilemiyorum ki canimBende ovu olaylarını tam bilmiyorum malesef canım anlayabilmiş değilimne zaman çatladı ne zaman yumurtladı ama en koyu 17.gün
Sen her koyu gördüğünü değerlendirdiysen tamamdır canımTam koyu çıktıktan 24,48 saat içinde yumurtlama olacak diyor testlerde ama bilemiyorum ki canim
Bildiğim kadarıyla silikleşince çatlıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallahCnm bugun siliklesti bugun mü çatladı demek? Pek anlamıyorum
Sagol ınsallah canimBildiğim kadarıyla silikleşince çatlıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Dua eder misin lütfen bana canim benimm sağol ❤Sen her koyu gördüğünü değerlendirdiysen tamamdır canım
Ederim tabiki tatlımDua eder misin lütfen bana canim benimm sağol ❤
Allah razı olsun canım benim seninde insallah❤Ederim tabiki tatlımAllahım gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?