Gebeliğe Hazırlık TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun öncelikle tedviyle mi oldun kendiliğinden mi
Canım ovülasyon takibi yaptım ilk gebeliğim sağlıksız gebelikten dolayı kürtajla sonlandırıldı 7-8 ay sonra ikinci ye hamile kaldım . Onda da sürekli ovülasyon takibi yaptım . Folik asit kullandım başka bi şey yapmadım

İLK GEBELİK neden sağlıksız oldu bi sebebi varmıydı bide ne zmn belli oldu ilk 8 hafta riskli diyorlar bu arada hayırlı olsun inş bu sefer çok sağlıklı olur kucagına alırsın inş :)

İLK GEBELİK neden sağlıksız oldu bi sebebi varmıydı bide ne zmn belli oldu ilk 8 hafta riskli diyorlar bu arada hayırlı olsun inş bu sefer çok sağlıklı olur kucagına alırsın inş :)
Bi sebebi yok canım hcg değeriki günde iki katı artması gerekirken çok yavaş arttı kesesini bile oluşturmadı . Kendiliğinden düşük beklendi ama düşmedi almak zorunda kalındı . İniallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler kucağıma alırım . İsteyen herkesinde Allahım gönlüne göre versin inşallah

Allah hayırlı bebek olmayı hayırlı doğum yapmayı hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…