- 18 Şubat 2016
- 235
- 40
- 98
- 27
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm reglime 4-5 gün var test sonucumu ekliyorum direkt saniyesinde çıktı var mı sizce
Gözüküyor ama inşallah test doğrudurselamm reglime 4-5 gün var test sonucumu ekliyorum direkt saniyesinde çıktı var mı sizce
bugün bir de erken gebelik testi mi yapsam acabaÇizgi görünüyor ilk dakikalarda çıktıysa umut var demektiryarın testi tekrarlayın bence koyulaşma var mı bakalım
![]()
ay inşallah yaGözüküyor ama inşallah test doğrudur![]()
Evet yapsan iyi olurbugün bir de erken gebelik testi mi yapsam acaba
Kan ver canım en garantisi obugün bir de erken gebelik testi mi yapsam acaba
Erken gebelikte varsa daha net cikar. Var gibi ama yine de kan testinde kesinlesir.bugün bir de erken gebelik testi mi yapsam acaba
Bence var benimde böyle olmuştu . İnşlh herşey yolunda giderselamm reglime 4-5 gün var test sonucumu ekliyorum direkt saniyesinde çıktı var mı sizce
merhaba yaptım bu şekildeErken gebelik yapın bence sonra da kan verirsiniz
Alttakinde hafif bir gölge var gibimerhaba yaptım bu şekilde
Erken gebeliği söküp ışığa tutunmerhaba yaptım bu şekilde
Erken gebeliği söküp ışığa tutun
Pempe olanı söksene bi canım
Var böyle daha belirgin
son adet tarim 15 ocak ve beklediğim adet tarihim 10 şubat testi bugün yaptım ancak benim regl tarihim değişkenlik gösteriyor bazen tam 30 günde oluyor bazen daha da uzuyor bazen daha kısa pcos var çünküadetinize kaç gün kala yaptınız
Haber ver banada sonucu mutlakason adet tarim 15 ocak ve beklediğim adet tarihim 10 şubat testi bugün yaptım ancak benim regl tarihim değişkenlik gösteriyor bazen tam 30 günde oluyor bazen daha da uzuyor bazen daha kısa pcos var çünkü