• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESTIME BAKAR MISINIZ? HEMEN IKINCI CIZGI SILIK OLUSTU

humeyrahbb

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
38
15
8
36
Merhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim 😞

Eklentiler

• IMG_4531.jpeg
    IMG_4531.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 159
Merhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim 😞
yaptğınız anda iki çizgi varsa hamilesiniz

Aslında kuruma çizgisine benziyor ama öyle olsa hemen çıkmaz. Eğer hemen çıktıysa yarın sabah bir test daha yapın. İnşallah vardır

Aslında kuruma çizgisine benziyor ama öyle olsa hemen çıkmaz. Eğer hemen çıktıysa yarın sabah bir test daha yapın. İnşallah vardır
Evet hemen cikti. Bu gune dek sayisiz test yaptik ugrasirken basini çok beklemisligim var. Bunda Boyle.hemen cikinca heyecan yaptim ama tedirginim. Reglede 2 gun var. Insallah dogrudur 🙈

Ah ah bende öyleydim belki 50-60 tane test yapmışımdır ilk çift çizgiyi gördüğüm an ne kıymetliydi. İnşallah seninde vardır arkadaşım. Bir testle daha teyit edersin

Canım kuruma çizgisine benziyor. Bugün test yaptın mı? Umarım bebişin seninledir

Henüz regl gününü gecmediginiz için aslında kesin olarak hamilesiniz denilemez ama artimed markasını ben de kullanıyorum bu ay regl gününden önce bende de böyle çıktı şuanda hamileyim. Ben testi regl gününün 3 gün geçince tekrarladim çok belirginleşti o zaman kesin olduğunu anladım

Henüz regl gününü gecmediginiz için aslında kesin olarak hamilesiniz denilemez ama artimed markasını ben de kullanıyorum bu ay regl gününden önce bende de böyle çıktı şuanda hamileyim. Ben testi regl gününün 3 gün geçince tekrarladim çok belirginleşti o zaman kesin olduğunu anladım
Bende regl gununden once yaptim evet. 2 ya da 3 gun once. Cok heyecanlandim simdi 🙈 gidip gelip O teste bakiyorum. Yarin bir sekilde test alicam muhakkak

Baska belirtiniz olmusmuydu

Bende regl gununden once yaptim evet. 2 ya da 3 gun once. Cok heyecanlandim simdi 🙈 gidip gelip O teste bakiyorum. Yarin bir sekilde test alicam muhakkak

Baska belirtiniz olmusmuydu
Ben de aynı heyecanlardaydim ☺️ benim ilk belirtilerim ve test yapma sebebim afedersiniz ama mide gazı (geğirme isteği (çok özür dilerim herkesten🙈 ))ve büyük abdeste çıkamamak oldu.😅 Bunlar normalde olmayan şeyler olduğu için dikkatimi çekti. Bir de regl olacakmış gibi ağrı oluyordu bir vardı bir yoktu bu ağrı. Ağrım varken sanki içim kaziniyor gibi oluyordu en fazla bir iki dk sürüp kayboluyordu. kesin regl olacağım bile demiştim hatırlıyorum, yanımda ped bile taşıyordum. Bu ay planimizda yoktu aslında bize sürpriz oldu genetik testi sonuçlarıni bekleyecektik normalde. o yüzden düşünmüyorduk ama kismette varmış🙃 inşallah 3-4 gün sonra sizin de güzel haberlerinizi alırız Rabbim sağlıcakla bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah 🤲 burada bunu okuyan bebek isteyen herkese ve bize🤲

merhaba. Dilerim ki hamilesinizdir. Bende birşey danışmak istiyorum. Aşılama yaptırdım. Aşılamadan 9 gün snra kan verdm ama negatif 2.3 cıktı. Erken dediker gerci ama. Simdi 14. Günüm. Normalde dün adet olmam lazımdı. Fakat cok acık kahvemsi leke geldi. Belli aralıkşarla. Az şekilde. Ama sadece leke kahve gibi. Kan hiç gelmedi. Hamile kalındıgında böyle kahvemsi lekelenmeler oluyormu acaba

Back