- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
ahh bu kırmızılar . sağlık olsun canım .Evet yoğun her zamanki gibi regl oluyorum ama rengi baya koyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh bu kırmızılar . sağlık olsun canım .Evet yoğun her zamanki gibi regl oluyorum ama rengi baya koyu
Kimyasal gebelik geçirmişsin çok geçmiş olsnRegl oldum arkadaşlar. İki testimde pozitif çıkıp değer böyleyken nasıl oluyor
Teşekkür ederim. Doktora gitmeme gerek var mıahh bu kırmızılar . sağlık olsun canım .
Teşekkür ederim doktora gitmeme gerek var mıdırKimyasal gebelik geçirmişsin çok geçmiş olsn
Teşekkür ederim. Doktora gitmeme gerek var mı
adet olduğun için doktora gitmene gerek yok diye biliyorum yinede sen bilirsin imkanın varsa git istersen zararı olmaz .Teşekkür ederim doktora gitmeme gerek var mıdır
Hmm teşekkür ederimadet olduğun için doktora gitmene gerek yok diye biliyorum yinede sen bilirsin imkanın varsa git istersen zararı olmaz .
Yok zaten beta çok düşüktü. Korunmasız her ilişkide farketmeden kimyasal geçirebiliyoruz. Bundan sonraki 3 ay gebe kalma şansınız yüksek oluyor değerlendirin. Bende 2 ay kimyasal geçirdim üstüne hamile kaldm hakkınızda hayırlısıTeşekkür ederim doktora gitmeme gerek var mıdır
Predictor bu teste güven olmuyor bende çift çizgiyi silik olarak gördüm hamileyim diye sevindim test verdim malesefRegl oldum arkadaşlar. İki testimde pozitif çıkıp değer böyleyken nasıl oluyo
Evet artık test yapmam zaten en az bir hafta geçmeden de kan testi vermemPredictor bu teste güven olmuyor bende çift çizgiyi silik olarak gördüm hamileyim diye sevindim test verdim malesef
Öyle mi bende kimyasaldan sonra ki şansımızı soracaktım buna sevindim teşekkür ederim inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınızYok zaten beta çok düşüktü. Korunmasız her ilişkide farketmeden kimyasal geçirebiliyoruz. Bundan sonraki 3 ay gebe kalma şansınız yüksek oluyor değerlendirin. Bende 2 ay kimyasal geçirdim üstüne hamile kaldm hakkınızda hayırlısı
Rica ederimÖyle mi bende kimyasaldan sonra ki şansımızı soracaktım buna sevindim teşekkür ederim inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız![]()
Amin canımmRica ederiminşallah canm rabbim sanada nasip etsin inşallah
![]()
Merhaba beta hcg degerin 2 gunde 2 kati artmasi saglikli gebelik anlamına geliyor..tekrar baktiniz mi durum ne? Insallah saglikla sonuçlanip kucaginiza alirsiniz bebeginiziDün adetimin ilk günüyda olmadım. Dün kan testi verdim akşam 5.76 çıktı. Çok erken verdim sanırım doktor olada bilir olmayada bilir testi tekrarla iki gün sonra dedi
Simdi okudum mesaji .Caniniz saolsun.Rabbim yine verir inşallah hic uzulmeyinEvet artık test yapmam zaten en az bir hafta geçmeden de kan testi vermem
Ben de foto cekiyorum görünmüyor ama ısıga tutunca cok hafif cizgiyi ya görüyorum ya beynim bana oyun oynuyorPredictor bu .nerede görsem tanırım bu testle bundan daha silik ,hatta foto cektıgımde fotoda görünmeyen bir silik ile öğrenmıstm
![]()
Gebelik var mı suan?Ben de foto cekiyorum görünmüyor ama ısıga tutunca cok hafif cizgiyi ya görüyorum ya beynim bana oyun oynuyor![]()
Hayır maalesefGebelik var mı suan?