• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESTİME BAKAR MISINIZ HAMİLELİK VAR MI?

Ecenazz_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
143
37
13
30
Merhaba arkadaşlar ilk resim dün yaptığım, ikinci bugün sabah yaptığım ikiside erken gebelik testi. Sabah yaptığım biraz daha silik çıktı resimde çok belli olmayabilir ama görüyorum. Adetimin ilk günü bugün normalde. Dün olacak gibi hissediyordum ama bugün hissetmiyorum. Karın ve baş ağrım var biraz. Kan testi vermeye gecikme olunca yarın yada sonra gideyim bugün gelir mi gelmez mi reglim bekleyeyim diyorum. Ama bu testlere göre gebelik var mıdır

Eklentiler

• 583137.webp
    583137.webp
    24 KB · Görüntüleme: 266
  • IMG_20210914_084954.webp
    IMG_20210914_084954.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 267
Merhaba arkadaşlar ilk resim dün yaptığım, ikinci bugün sabah yaptığım ikiside erken gebelik testi. Sabah yaptığım biraz daha silik çıktı resimde çok belli olmayabilir ama görüyorum. Adetimin ilk günü bugün normalde. Dün olacak gibi hissediyordum ama bugün hissetmiyorum. Karın ve baş ağrım var biraz. Kan testi vermeye gecikme olunca yarın yada sonra gideyim bugün gelir mi gelmez mi reglim bekleyeyim diyorum. Ama bu testlere göre gebelik var mıdır
Gözünüz aydın var gibi 😊

2 cizgi gorunuyor gebelik var gibi

Predictor bu .😎😊nerede görsem tanırım bu testle bundan daha silik ,hatta foto cektıgımde fotoda görünmeyen bir silik ile öğrenmıstm😊

Predictor bu .😎😊nerede görsem tanırım bu testle bundan daha silik ,hatta foto cektıgımde fotoda görünmeyen bir silik ile öğrenmıstm😊
Yaa ne güzel çok sevindik adınıza 🥰 eveet predictor. Dayanamadım kan testi verdim bekliyorum sonucu😄

Hamilesiniz ama erken olabilir daha ufak sanırsam çünkü çizgi hafif çıkmış hayırlısı olsun
Dün adetimin ilk günüyda olmadım. Dün kan testi verdim akşam 5.76 çıktı. Çok erken verdim sanırım doktor olada bilir olmayada bilir testi tekrarla iki gün sonra dedi

Regl oldum arkadaşlar. İki testimde pozitif çıkıp değer böyleyken nasıl oluyor

Back
X