- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Rica ederim ne demekBen de son 1- 2 aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışmıştım. Takviye edici gıda da kullanmıştım. Ama nedense o kadar emindim ki doğal yollarla olmayacağına. Ayy sevincime ortak oldunuz çok sagolun
Varsa her haluakrda çıkar benceSabah ilk idrarla mi yoksa şimdi mi
Bı kadın doğuma görünün derim profesyonel bı doktor görmeli her doktor bir olmuyo maalesef çok doktor tecrübe edindimBende de pcos var ama ben 50 kiloyum hiç kilo almam yediğimi yakıyor vücudum adetimde düzenli ne yapayım bilmiyorum
İlk 1 dakkada çıktıysa sanmam yalancı olsun var benceArkadaslar merhaba, elim ayağım titriyor. Ben pcosluyum son adet tarihim Ekim 20 idi. Adetlerim çok duzensiz benim. Defalarca test yapmıştım önceleri hatta buraya da konu açmıştım kuruma çizgileri oluyordu. Yine burda öğrendiğim yalancı pozitif testler oluyormuş. Bugün soğuk algınlığı için antibiyotik kullanacaktım bazı belirtiler de olunca (kasık ve gogus agrisi) içime kurt düştü test yapayım dedim. İlk 1 dakikada çıktı. Testin markası fortest. Yalancı olabilir mi bu, kusura bakmayın nolur çok heyecanlıyım
Çok sevindimm sağlıkla kucağınıza alın inşallahTest sonucum cikti arkadaslar 99,95kontrol edeceğiz dedi doktor. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler değerli yorumlarınız için ben çok tesekkur ederim. Allah im isteyen herkese evlat nasip etsin ben de umarım hayırlısı ile kucağıma alabilirim
Amin inşallah Allah herkese nasip etsinÇok sevindim inşallah kat kat artar değerleriniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Cok tesekkur ederim isteyen herkese bu duygu nasip olur insallahHayırlı olsunbelirtiler neydi acaba
Ben de pcos olduğum için hiç hiç ihtimal vermiyordum doktor da olumsuz şeyler söylemişti. Ben de neredryse 1.5 aydır inofolic combi ve d vitamini kullanıyorumKorkuyorum valla eşimde yapma yarın direk kan ver diyor ama bilmiyorum pcos olduğum için ihtimal bile vermiyorum bende kimyasaldan sonra folik asit kullanmaya başladım geçen aydan beri inofolic combi ve ocean methyl folat kullanıyorum şuan inşallah hamileyimdir bol bol dua edelim canım birbirimize Allahım herkesin isteyenin kucağını doldurur inşallah
Doktor da bana da tedavi gerekebilecegini söylemişti ama 6 aya kadar deneyin demişti. Hiç ihtimal vermiyordum ben de, ama bir yandan da takviye edici gıda vitamin vs başlamıştım. Allah nasip etti umarım sizlere de nasip eder benim de hayırlısı ile ilerler süreçİlk 1 dakkada çıktıysa sanmam yalancı olsun var bencene güzel ya pcos olup kendiliğinden hamile olmak bende pcosum ama bir türlü kendiliğinden olmuyor tedavi gerekiyor
Çok tesekkur ederiiim amin inşallahÇok sevindimm sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba çok tesekkur ederim eksik olmayınselam öncelikle hayırlı olsun :)) pcos bizim ailede genetik biraz. ben de bunun için dr gittim hormon ve alttan muayene etti ama pcosa dair bişey olmadığını söyledi. adetin üçüncü günü ufak bir kist görüyorum ama çatlayacak olan yumurtanda olabılır dedi. pcos olsa hormon testlerinde ve alttan muayenede belli olurdu demi arkadaşlar?
evet canım dediğin gibi olması gerekiyormuş. ben de hiç bir sorun çıkmadı ama 6 aydır cocuk düşünüyoruz bir türlü olmuyorMerhaba çok tesekkur ederim eksik olmayınbenim bildiğim ve doktorun anlattığı kadarıyla birkaç kriter arıyorlar, yani sadece ultrasonda polikistik over görünümü olsa ama hormonlar normal çıksa veya hiçbir semptom örneğin adet düzensizliği vs olmasa pcos tanısı koymuyorlar. Yanlışım varsa arkadaslar daha iyi bilir. Benim hem ultrason hem de hormonlar pcos ile uyumluydu, aynı zamanda adetlerim de duzensizdi. O yüzden belli olurdu diye düşünüyorum
etmez miyimm bol bol dua edeceğim inşallah sizler de güzel haberi alacaksınızevet canım dediğin gibi olması gerekiyormuş. ben de hiç bir sorun çıkmadı ama 6 aydır cocuk düşünüyoruz bir türlü olmuyor( regle 3 gün kaldı bekliyorum cok dua et banada . sen de ne gibi belirtiler vardı?
Ayy hayırlı olsun gece uyuyamadım seni bekledimTest sonucum cikti arkadaslar 99,95kontrol edeceğiz dedi doktor. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler değerli yorumlarınız için ben çok tesekkur ederim. Allah im isteyen herkese evlat nasip etsin ben de umarım hayırlısı ile kucağıma alabilirim
Baya bı test yapılıyo hormon testi vajinal ultrason kan testi baya bakiyolar dip köşeMerhaba çok tesekkur ederim eksik olmayınbenim bildiğim ve doktorun anlattığı kadarıyla birkaç kriter arıyorlar, yani sadece ultrasonda polikistik over görünümü olsa ama hormonlar normal çıksa veya hiçbir semptom örneğin adet düzensizliği vs olmasa pcos tanısı koymuyorlar. Yanlışım varsa arkadaslar daha iyi bilir. Benim hem ultrason hem de hormonlar pcos ile uyumluydu, aynı zamanda adetlerim de duzensizdi. O yüzden belli olurdu diye düşünüyorum
Valla erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de birşey çıkmadı canım ya acaba kan versem mi bilemedimBen de pcos olduğum için hiç hiç ihtimal vermiyordum doktor da olumsuz şeyler söylemişti. Ben de neredryse 1.5 aydır inofolic combi ve d vitamini kullanıyorumhiç korkmayın inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dua edeceğim
Ayy hayırlı olsun gece uyuyamadım seni bekledimhayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
Hay Allah, regl de olmadınız değil mi. Biraz daha bekleyin olmadı regl de olmazsanız kan testi verirsiniz artık ❤Valla erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de birşey çıkmadı canım ya acaba kan versem mi bilemedim
Kan verdim o gün 0.3 çıktı canım salı günü verdim hala regl olmadım amaHay Allah, regl de olmadınız değil mi. Biraz daha bekleyin olmadı regl de olmazsanız kan testi verirsiniz artık ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?