Ay bu pozitif zaten belliArkadaslar merhaba, elim ayağım titriyor. Ben pcosluyum son adet tarihim Ekim 20 idi. Adetlerim çok duzensiz benim. Defalarca test yapmıştım önceleri hatta buraya da konu açmıştım kuruma çizgileri oluyordu. Yine burda öğrendiğim yalancı pozitif testler oluyormuş. Bugün soğuk algınlığı için antibiyotik kullanacaktım bazı belirtiler de olunca (kasık ve gogus agrisi) içime kurt düştü test yapayım dedim. İlk 1 dakikada çıktı. Testin markası fortest. Yalancı olabilir mi bu, kusura bakmayın nolur çok heyecanlıyım
Ben burdayım diye bas bas bagiriyo gidin bı acilde kan verin benceAy bu pozitif zaten belli
Bende pcosluyun ilk bebeğim zor olmuştu ikincisi sürpriz oldu ikisi de doğal yollaArkadaslar merhaba, elim ayağım titriyor. Ben pcosluyum son adet tarihim Ekim 20 idi. Adetlerim çok duzensiz benim. Defalarca test yapmıştım önceleri hatta buraya da konu açmıştım kuruma çizgileri oluyordu. Yine burda öğrendiğim yalancı pozitif testler oluyormuş. Bugün soğuk algınlığı için antibiyotik kullanacaktım bazı belirtiler de olunca (kasık ve gogus agrisi) içime kurt düştü test yapayım dedim. İlk 1 dakikada çıktı. Testin markası fortest. Yalancı olabilir mi bu, kusura bakmayın nolur çok heyecanlıyım
Bende de pcos var bugün 33.gun en son 16 Kasım'da regl oldum acaba test yapsammi elimde test var ?Bende pcosluyun ilk bebeğim zor olmuştu ikincisi sürpriz oldu ikisi de doğal yolla
Teşekkür ederim gerçekten inanmakta zorlaniyorum doktor da olumsuz şeyler söylemişti şok oldum direkt buraya yazdımBen burdayım diye bas bas bagiriyo gidin bı acilde kan verin bence
Allah size bagislasin evlatlariniziBende pcosluyun ilk bebeğim zor olmuştu ikincisi sürpriz oldu ikisi de doğal yolla
Bence yapın bı görelim pozitif çıkarsa emin olmk için kan testi verirsinizBende de pcos var bugün 33.gun en son 16 Kasım'da regl oldum acaba test yapsammi elimde test var ?
Amin inşallah ikinci nasipse gelecek ay sonu doğumAllah size bagislasin evlatlariniziisteyen herkese Allah nasip etsin inşallah bizlere de nasip olsun
İnanın ben hiç beklemiyordum grip olmasam belki hiç yapmayacaktım benim çok duzensiz çünkü. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Belirtileriniz var mı hiç pekiBende de pcos var bugün 33.gun en son 16 Kasım'da regl oldum acaba test yapsammi elimde test var ?
Bu arada ben de yapın derimBende de pcos var bugün 33.gun en son 16 Kasım'da regl oldum acaba test yapsammi elimde test var ?
Bencede gidin bı kan testi verin olumsuz konussunlar dursunlar bende zamaninda doktorlar yüzünden bunalıma girmiştim bı doktorum saolsun onunsayesinde inancım geri geldi tesadüf yaptığım teste gidip kan testi vermiştim pozitifti ikincim öylesine yaptığım testte öğrenmiştimTeşekkür ederim gerçekten inanmakta zorlaniyorum doktor da olumsuz şeyler söylemişti şok oldum direkt buraya yazdımhastaneye gideceğim bu akşam inşallah benimledir
Ayyyy sonuna gelmişsiniz maşallahAmin inşallah ikinci nasipse gelecek ay sonu doğum
Ahh doktorlar, iyisine denk gelmek çok önemli. Ben bir hastaneye gideyim sonucu hemen yazacağımm inşallah güzel şeyler yazarımBencede gidin bı kan testi verin olumsuz konussunlar dursunlar bende zamaninda doktorlar yüzünden bunalıma girmiştim bı doktorum saolsun onunsayesinde inancım geri geldi tesadüf yaptığım teste gidip kan testi vermiştim pozitifti ikincim öylesine yaptığım testte öğrenmiştim
Ay hadi bekliyorumAhh doktorlar, iyisine denk gelmek çok önemli. Ben bir hastaneye gideyim sonucu hemen yazacağımm inşallah güzel şeyler yazarım
Arkadaslar merhaba, elim ayağım titriyor. Ben pcosluyum son adet tarihim Ekim 20 idi. Adetlerim çok duzensiz benim. Defalarca test yapmıştım önceleri hatta buraya da konu açmıştım kuruma çizgileri oluyordu. Yine burda öğrendiğim yalancı pozitif testler oluyormuş. Bugün soğuk algınlığı için antibiyotik kullanacaktım bazı belirtiler de olunca (kasık ve gogus agrisi) içime kurt düştü test yapayım dedim. İlk 1 dakikada çıktı. Testin markası fortest. Yalancı olabilir mi bu, kusura bakmayın nolur çok heyecanlıyım
Hepimizin milli sorunu gururu ne anlarsınız ondandırBenim niye gözlerim doldu
Pozitif, inşallah sımsıkı tutunsun. Sağlıkla gelsin
Yinede bi kan testi ver.
Hepimizin milli sorunu gururu ne anlarsınız ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?