- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Canım beta yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama 0.19 testin bu şekilde çıkmasının imkanı yok bu 3. Test ve hepsi aynı böyle kafam o yüzden karışıkKimyasal düşük olmuş.testtede varla yok arası aşırı silik hatta çok çok zor gördüğüm bi çizgi var.yarin yapsan oda çıkmaz.her ihtimale karşı doktora görünmelisin ama kötü bisey olduğunu düşünmüyorum ben.
Ne olduğunu anlayamadım ama bencede bir doktora görünmelisin.selam Kızlar eylül 17 de öğrendim ki beta hcg 223.27 gebelik var denildi
18 Eylül’de yani bir gün sonrası kanama ile acile gittim beta hcg bakıldı 0.19 çıktı değerim
Kaçınılmaz son Benim için DÜŞÜK !
4-5 gündür kanamam var ama çok değil ağrı olmadı çok ve lekelenme şeklinde devam ediyor test yaptım belirtilerim
Göğüslerdekive karnımdaki şişlik gitmedi
Mide bulantısı
Sürekli aç gibiyim
Ağızda tat denen bişey yok
Ayaklarım buz gibi
Ateşim var
Baş ağrısı
Uyku halinin devamı
Bir kırgınlık yorgunluk sormayın elimi kaldıracak halim yok resmen
Ve kaşık batması (sağ taraf)
Tecrübeli olarak soruyorum kızlar normalde değerim birden bu şekilde düşmezdi kademe kademe düşerdi beta hcg ama bu sefer pat 0.19 oldu ve benim belirtilerim hala devam ediyor diye idrar testi tekrarladım ve test bu şekil ben mi yanlış görüyorum tekrar kan vermeye gitmelimiyim acaba parça falan mı kaldı korkuyorum yardım edin lütfen
Canım 223.27 olan değerimde idrar testinde hiç çıkmadı çizgi o yüzden emin olamıyorum bu testi de daha yeni yaptım üzerinde 5 dk bile geçmediBen bir şey göremiyorum canım. Çok bekleyince cizginin izi belli oluyor odur gördüğün zaten yüksekken düşmüş değerin yani bir mucize yoksa 2. test yanlış falan degilse bence negatif. Hem o kadar güne epey belli olması lazım. Sıkma canını az bekle.
Pazartesi kesinlikle gideceğim Allah korusun parça falan kaldıysa zehirler diye korkuyorum açıkçası pazartesi de geç olursa diye endişeliyimNe olduğunu anlayamadım ama bencede bir doktora görünmelisin.
Acilede gidilebilir canım bakarlar mutlaka ultrasonla kan tahlili yaparlar.Pazartesi kesinlikle gideceğim Allah korusun parça falan kaldıysa zehirler diye korkuyorum açıkçası pazartesi de geç olursa diye endişeliyim
Testin neresine bakacağımı bilemedim hiçbir şey göremedim o yüzden açmışsın galiba. Kaç gün geçmişti reglin? Git tabi için rahat etsin.Canım 223.27 olan değerimde idrar testinde hiç çıkmadı çizgi o yüzden emin olamıyorum bu testi de daha yeni yaptım üzerinde 5 dk bile geçmedi
Yorum için teşekkür ederim canım gidip tekrar beta hcg baktırmadan ve ultrasona girmeden içim rahat etmeyecek anlaşılan inşallah piskolojiktir bütün bu yaşadıklarımTestin neresine bakacağımı bilemedim hiçbir şey göremedim o yüzden açmışsın galiba. Kaç gün geçmişti reglin? Git tabi için rahat etsin.
Sağol tatlım teşekkür ederim ilgine acaba ikiz di bunlarda biri düştü diğeri duruyor mu offf bilemedim kafam çok ama çok karışık pazartsi gidicem doktora bakalım hayırlısıcanim yoktur parca buyuk ihtimal kendine stres yapma parca kalsa deger bu kadar dusmezdi . tabi muayene ol ama icini rahat tut . .
zannetmiyorum canim bu kadar dusmezdi oyle olsa . rahat ol . ben de gecen ay kimyasal yasadim . su anda hissettigin belirtiler de normal . gecen ay ben de kimyasal yasadimSağol tatlım teşekkür ederim ilgine acaba ikiz di bunlarda biri düştü diğeri duruyor mu offf bilemedim kafam çok ama çok karışık pazartsi gidicem doktora bakalım hayırlısı
Kanamam bitince hsg filmi çektireceğim bu ay kuzum tabi önce beta hcg baktıracağım ondan sonra bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum bu 4. Düşüğümzannetmiyorum canim bu kadar dusmezdi oyle olsa . rahat ol . ben de gecen ay kimyasal yasadim . su anda hissettigin belirtiler de normal . gecen ay ben de kimyasal yasadim
gecmis olsun canim .Kanamam bitince hsg filmi çektireceğim bu ay kuzum tabi önce beta hcg baktıracağım ondan sonra bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum bu 4. Düşüğüm
Benim beta hcg 13 ken çıktı idrar testinde 223 nasıl çıkmaz yahu markası neydi testinin?Canım 223.27 olan değerimde idrar testinde hiç çıkmadı çizgi o yüzden emin olamıyorum bu testi de daha yeni yaptım üzerinde 5 dk bile geçmedi
Freely ve erken gebelik testi markasını hatırlanıyorum ama kapağı pembe olan benimde başıma gelmeseydi asla inanmazdım böyle bişeye yaşadım malesefBenim beta hcg 13 ken çıktı idrar testinde 223 nasıl çıkmaz yahu markası neydi testinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?