• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız arkadaşlar ( Acil)

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
selam Kızlar eylül 17 de öğrendim ki beta hcg 223.27 gebelik var denildi

18 Eylül’de yani bir gün sonrası kanama ile acile gittim beta hcg bakıldı 0.19 çıktı değerim

Kaçınılmaz son Benim için DÜŞÜK !

4-5 gündür kanamam var ama çok değil ağrı olmadı çok ve lekelenme şeklinde devam ediyor test yaptım belirtilerim
Göğüslerdekive karnımdaki şişlik gitmedi
Mide bulantısı
Sürekli aç gibiyim
Ağızda tat denen bişey yok
Ayaklarım buz gibi
Ateşim var
Baş ağrısı
Uyku halinin devamı
Bir kırgınlık yorgunluk sormayın elimi kaldıracak halim yok resmen
Ve kaşık batması (sağ taraf)

Tecrübeli olarak soruyorum kızlar normalde değerim birden bu şekilde düşmezdi kademe kademe düşerdi beta hcg ama bu sefer pat 0.19 oldu ve benim belirtilerim hala devam ediyor diye idrar testi tekrarladım ve test bu şekil ben mi yanlış görüyorum tekrar kan vermeye gitmelimiyim acaba parça falan mı kaldı korkuyorum yardım edin lütfen

Eklentiler

• A8B90A24-45D7-4599-B47C-AFD8CF25F91A.jpeg
    A8B90A24-45D7-4599-B47C-AFD8CF25F91A.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 170
  • 0C8B4737-5F97-4655-AA95-DB9E9A10A29A.jpeg
    0C8B4737-5F97-4655-AA95-DB9E9A10A29A.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 162
  • 55567B88-9EAA-4013-A01F-2A3D862BC555.jpeg
    55567B88-9EAA-4013-A01F-2A3D862BC555.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 164
  • 2FB68D1E-7A00-48CD-A502-B39155ECCADE.jpeg
    2FB68D1E-7A00-48CD-A502-B39155ECCADE.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 158
Kimyasal düşük olmuş.testtede varla yok arası aşırı silik hatta çok çok zor gördüğüm bi çizgi var.yarin yapsan oda çıkmaz.her ihtimale karşı doktora görünmelisin ama kötü bisey olduğunu düşünmüyorum ben.

Kimyasal düşük olmuş.testtede varla yok arası aşırı silik hatta çok çok zor gördüğüm bi çizgi var.yarin yapsan oda çıkmaz.her ihtimale karşı doktora görünmelisin ama kötü bisey olduğunu düşünmüyorum ben.
Canım beta yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama 0.19 testin bu şekilde çıkmasının imkanı yok bu 3. Test ve hepsi aynı böyle kafam o yüzden karışık

Okudum.istersen kan testini yarın bidaha tekrar yaptır.ilk yaptırdığım hastane olsun hatta.sonrada doktora görün bence.kimyasal gebelikte parca kalması olayı olmuyo pek.bende geçirdim.132di 1 gün önce diğer gün kanama olunca yaptırdığımda 9 çıktı yani birden düşebilir değer.

selam Kızlar eylül 17 de öğrendim ki beta hcg 223.27 gebelik var denildi

18 Eylül’de yani bir gün sonrası kanama ile acile gittim beta hcg bakıldı 0.19 çıktı değerim

Kaçınılmaz son Benim için DÜŞÜK !

4-5 gündür kanamam var ama çok değil ağrı olmadı çok ve lekelenme şeklinde devam ediyor test yaptım belirtilerim
Göğüslerdekive karnımdaki şişlik gitmedi
Mide bulantısı
Sürekli aç gibiyim
Ağızda tat denen bişey yok
Ayaklarım buz gibi
Ateşim var
Baş ağrısı
Uyku halinin devamı
Bir kırgınlık yorgunluk sormayın elimi kaldıracak halim yok resmen
Ve kaşık batması (sağ taraf)

Tecrübeli olarak soruyorum kızlar normalde değerim birden bu şekilde düşmezdi kademe kademe düşerdi beta hcg ama bu sefer pat 0.19 oldu ve benim belirtilerim hala devam ediyor diye idrar testi tekrarladım ve test bu şekil ben mi yanlış görüyorum tekrar kan vermeye gitmelimiyim acaba parça falan mı kaldı korkuyorum yardım edin lütfen
Ne olduğunu anlayamadım ama bencede bir doktora görünmelisin.

Ben bir şey göremiyorum canım. Çok bekleyince cizginin izi belli oluyor odur gördüğün zaten yüksekken düşmüş değerin yani bir mucize yoksa 2. test yanlış falan degilse bence negatif. Hem o kadar güne epey belli olması lazım. Sıkma canını az bekle.

Ben bir şey göremiyorum canım. Çok bekleyince cizginin izi belli oluyor odur gördüğün zaten yüksekken düşmüş değerin yani bir mucize yoksa 2. test yanlış falan degilse bence negatif. Hem o kadar güne epey belli olması lazım. Sıkma canını az bekle.
Canım 223.27 olan değerimde idrar testinde hiç çıkmadı çizgi o yüzden emin olamıyorum bu testi de daha yeni yaptım üzerinde 5 dk bile geçmedi :(

Canım 223.27 olan değerimde idrar testinde hiç çıkmadı çizgi o yüzden emin olamıyorum bu testi de daha yeni yaptım üzerinde 5 dk bile geçmedi :KK43:
Testin neresine bakacağımı bilemedim hiçbir şey göremedim o yüzden açmışsın galiba. Kaç gün geçmişti reglin? Git tabi için rahat etsin.

Testin neresine bakacağımı bilemedim hiçbir şey göremedim o yüzden açmışsın galiba. Kaç gün geçmişti reglin? Git tabi için rahat etsin.
Yorum için teşekkür ederim canım gidip tekrar beta hcg baktırmadan ve ultrasona girmeden içim rahat etmeyecek anlaşılan inşallah piskolojiktir bütün bu yaşadıklarım

canim yoktur parca buyuk ihtimal kendine stres yapma parca kalsa deger bu kadar dusmezdi . tabi muayene ol ama icini rahat tut . .
Sağol tatlım teşekkür ederim ilgine acaba ikiz di bunlarda biri düştü diğeri duruyor mu offf bilemedim kafam çok ama çok karışık pazartsi gidicem doktora bakalım hayırlısı

Sağol tatlım teşekkür ederim ilgine acaba ikiz di bunlarda biri düştü diğeri duruyor mu offf bilemedim kafam çok ama çok karışık pazartsi gidicem doktora bakalım hayırlısı
zannetmiyorum canim bu kadar dusmezdi oyle olsa . rahat ol . ben de gecen ay kimyasal yasadim . su anda hissettigin belirtiler de normal . gecen ay ben de kimyasal yasadim

zannetmiyorum canim bu kadar dusmezdi oyle olsa . rahat ol . ben de gecen ay kimyasal yasadim . su anda hissettigin belirtiler de normal . gecen ay ben de kimyasal yasadim
Kanamam bitince hsg filmi çektireceğim bu ay kuzum tabi önce beta hcg baktıracağım ondan sonra bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum bu 4. Düşüğüm

Back