- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
selam Kızlar eylül 17 de öğrendim ki beta hcg 223.27 gebelik var denildi
18 Eylül’de yani bir gün sonrası kanama ile acile gittim beta hcg bakıldı 0.19 çıktı değerim
Kaçınılmaz son Benim için DÜŞÜK !
4-5 gündür kanamam var ama çok değil ağrı olmadı çok ve lekelenme şeklinde devam ediyor test yaptım belirtilerim
Göğüslerdekive karnımdaki şişlik gitmedi
Mide bulantısı
Sürekli aç gibiyim
Ağızda tat denen bişey yok
Ayaklarım buz gibi
Ateşim var
Baş ağrısı
Uyku halinin devamı
Bir kırgınlık yorgunluk sormayın elimi kaldıracak halim yok resmen
Ve kaşık batması (sağ taraf)
Tecrübeli olarak soruyorum kızlar normalde değerim birden bu şekilde düşmezdi kademe kademe düşerdi beta hcg ama bu sefer pat 0.19 oldu ve benim belirtilerim hala devam ediyor diye idrar testi tekrarladım ve test bu şekil ben mi yanlış görüyorum tekrar kan vermeye gitmelimiyim acaba parça falan mı kaldı korkuyorum yardım edin lütfen
18 Eylül’de yani bir gün sonrası kanama ile acile gittim beta hcg bakıldı 0.19 çıktı değerim
Kaçınılmaz son Benim için DÜŞÜK !
4-5 gündür kanamam var ama çok değil ağrı olmadı çok ve lekelenme şeklinde devam ediyor test yaptım belirtilerim
Göğüslerdekive karnımdaki şişlik gitmedi
Mide bulantısı
Sürekli aç gibiyim
Ağızda tat denen bişey yok
Ayaklarım buz gibi
Ateşim var
Baş ağrısı
Uyku halinin devamı
Bir kırgınlık yorgunluk sormayın elimi kaldıracak halim yok resmen
Ve kaşık batması (sağ taraf)
Tecrübeli olarak soruyorum kızlar normalde değerim birden bu şekilde düşmezdi kademe kademe düşerdi beta hcg ama bu sefer pat 0.19 oldu ve benim belirtilerim hala devam ediyor diye idrar testi tekrarladım ve test bu şekil ben mi yanlış görüyorum tekrar kan vermeye gitmelimiyim acaba parça falan mı kaldı korkuyorum yardım edin lütfen