Testime bakar mısın lütfen hamile miyim

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
21
1
1
23
Oncomed kaset test yaptım ve sonuç 1 dakika içinde böyle oldu Reglim biteli 8 gün oldu 1-2 kere değerlendirdik Reglim bitmeden önce kan testim negatifti şimdi idrar ise böyle bu durumu yaşayanlar var mı

Eklentiler

• image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 56
erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla tekrar deneyip biraz daha emin olabilirsiniz, yorum yapamadım ikinci çizgiler gözüküyor

Oncomed kaset test yaptım ve sonuç 1 dakika içinde böyle oldu Reglim biteli 8 gün oldu 1-2 kere değerlendirdik Reglim bitmeden önce kan testim negatifti şimdi idrar ise böyle bu durumu yaşayanlar var mı
Şimdi birincisi regl biteli 8 gün olduysa bugün minimum 14./15. Gün yani yumurtlama zamanınız. Büyük ihtimal test hatalı.
İkinciside reglyken neden kan testi yapar bir insan ?

Şimdi birincisi regl biteli 8 gün olduysa bugün minimum 14./15. Gün yani yumurtlama zamanınız. Büyük ihtimal test hatalı.
İkinciside reglyken neden kan testi yapar bir insan ?
Regli iken kan testi yapmadım gecikti o yüzden yaptım ve idrar testi de bu şekilde çıkıyordu zaten sabah sonucu öğrendim akşamında regli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…