Kızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız kızlarrrrrr
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik adet gecikmesi gebelik testi erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Çok hafif göze çarpıyor sankiKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 18
- 30
Göremedim malesef canımKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
Evet ya ilk ıdrarla yapamdim.birde adete 3 gün o yüzden böyle olabilir miÇok hafif göze çarpıyor sanki
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Evet ya ilk ıdrarla yapamdim.birde adete 3 gün o yüzden böyle olabilirf
Geç döllenme olmuşsa böyle çıkması normal ama ben erken gebeliklere inanmiyorm çünkü burda barıs ben burdayım diyen ikinci çizgi çıkmıştı kesin gözüyle herkes bakıyordu kanda negatif çıktıEvet ya ilk ıdrarla yapamdim.birde adete 3 gün o yüzden böyle olabilir mi
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Yok maalesefKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
Olur cnm kuruma çizgisi belli on dakika sonra çıkan çizgi geçersizEki Görüntüle 2961827 Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu
3 yıldır her ay böyle çıkar sonradan gidip kan tahlili negatif çıkar istersen gidip kan ver yarınEki Görüntüle 2961827 Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu
Yaa anladım canım daha öncede kimyasal geçirdim ve bir düşüğüm oldu onlarda bunun gibiydi acaba dedim3 yıldır her ay böyle çıkar sonradan gidip kan tahlili negatif çıkar istersen gidip kan ver yarın
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Bende göremedim adet gününüzün geçmesini bekleyin bence sonra tekrar yapım daha net olurKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Test hatalı yada bozuk değilse ve 5 dakika içerisinde çıktıysa hamilesiniz demek oluyorKızlar bi bakar mısonız sizce var mı birşey ıslanınca hemen çıktı ama ikiside aynı renk
Eki Görüntüle 2961983
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Şöyle ki testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıkarsa çıkar sonraki zamanlarda çıkan çizgi bir şeyi ifade etmezEki Görüntüle 2961827 Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu
Biliyorum canım ama umut iştebide gece yaptım eşim görmesin diye lavabonun çöpüne sıkıştırdım sabah baktım ne kadar sürede çıktı bilmiyorum o kurcaladı aklımıŞöyle ki testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıkarsa çıkar sonraki zamanlarda çıkan çizgi bir şeyi ifade etmez
5 dk da çıktı aslında 7 dakika falan olmuştu.cok silik ama ışığa bile tutmadan belli oluyor.fotografta az belli olmuş.simdide kasıklarım ve böbreklerim ağrıyor.birde afedersiniz ama idrar yaparken yanıyorTest hatalı yada bozuk değilse ve 5 dakika içerisinde çıktıysa hamilesiniz demek oluyor
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Mmm adet tarihiniz gectimi peki?5 dk da çıktı aslında 7 dakika falan olmuştu.cok silik ama ışığa bile tutmadan belli oluyor.fotografta az belli olmuş.simdide kasıklarım ve böbreklerim ağrıyor.birde afedersiniz ama idrar yaparken yanıyor
- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
Olur Allah'ın izniyle adet tarihiniz gecmismiydi ?Biliyorum canım ama umut iştebide gece yaptım eşim görmesin diye lavabonun çöpüne sıkıştırdım sabah baktım ne kadar sürede çıktı bilmiyorum o kurcaladı aklımı