• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız kızlarrrrrr

Denizim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
395
150
53
Kızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz

Eklentiler

• IMG_20211130_104215.jpg
    IMG_20211130_104215.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 332
  • IMG_20211130_104012.jpg
    IMG_20211130_104012.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 331
Evet ya ilk ıdrarla yapamdim.birde adete 3 gün o yüzden böyle olabilirf

Evet ya ilk ıdrarla yapamdim.birde adete 3 gün o yüzden böyle olabilir mi
Geç döllenme olmuşsa böyle çıkması normal ama ben erken gebeliklere inanmiyorm çünkü burda barıs ben burdayım diyen ikinci çizgi çıkmıştı kesin gözüyle herkes bakıyordu kanda negatif çıktı

20B09397-4202-42CB-8687-08AE20E5F8A0.jpeg
Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu

Eki Görüntüle 2961827 Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu
Olur cnm kuruma çizgisi belli on dakika sonra çıkan çizgi geçersiz

Eki Görüntüle 2961827 Kızlar merhaba bende dün test yapmıştım adetlerim düzensiz bi bakar mısınız dün yaptığımda yoktu sonra atmıştım bugün baktım çizgi var ve bayağı pembe aklım karıştı kuruma çizgisi bu kadar pembe olur mu
3 yıldır her ay böyle çıkar sonradan gidip kan tahlili negatif çıkar istersen gidip kan ver yarın

Kızlar bi bakar mısonız sizce var mı birşey ıslanınca hemen çıktı ama ikiside aynı renk

IMG-20211130-WA0000.jpeg

Kızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
Bende göremedim 😔adet gününüzün geçmesini bekleyin bence sonra tekrar yapım daha net olur😊

Şöyle ki testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıkarsa çıkar sonraki zamanlarda çıkan çizgi bir şeyi ifade etmez 😔

Şöyle ki testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıkarsa çıkar sonraki zamanlarda çıkan çizgi bir şeyi ifade etmez 😔
Biliyorum canım ama umut işte🥺bide gece yaptım eşim görmesin diye lavabonun çöpüne sıkıştırdım sabah baktım ne kadar sürede çıktı bilmiyorum o kurcaladı aklımı😔

Test hatalı yada bozuk değilse ve 5 dakika içerisinde çıktıysa hamilesiniz demek oluyor🤗😊
5 dk da çıktı aslında 7 dakika falan olmuştu.cok silik ama ışığa bile tutmadan belli oluyor.fotografta az belli olmuş.simdide kasıklarım ve böbreklerim ağrıyor.birde afedersiniz ama idrar yaparken yanıyor

5 dk da çıktı aslında 7 dakika falan olmuştu.cok silik ama ışığa bile tutmadan belli oluyor.fotografta az belli olmuş.simdide kasıklarım ve böbreklerim ağrıyor.birde afedersiniz ama idrar yaparken yanıyor
Mmm adet tarihiniz gectimi peki?

Biliyorum canım ama umut işte🥺bide gece yaptım eşim görmesin diye lavabonun çöpüne sıkıştırdım sabah baktım ne kadar sürede çıktı bilmiyorum o kurcaladı aklımı😔
Olur Allah'ın izniyle adet tarihiniz gecmismiydi ?

Back
X