• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız çok silik hayalet çizgi

icedvanilla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
13
0
1
25
Resmen gölge gibi, ilk 3-4dkda bir şey görünmüyordu 5.dkda gözle ayırt edilmeyecek kadar bir gölge gördüm gibi. Bunları 2-3 saat sonra çektim
Markası novacheck erken gebelik testi, reglime 2 gün kaldı.
Gebelik istemiyorum sizce hamilelik var mı kendimi mi dolduruyorum bir çizgi görüyorum ama pembe değil gölge gibi
IMG_2114.jpeg

IMG_2115.jpeg

IMG_2119.jpeg

sizinkine benziyor hatta bundan daha da silik, umarım yoktur planlı bir durum değil çünkü
Valla ben 14 aydır planlamaya çalışıyorum bu ayda ilk defa adetim geçti gecikmenin 1. Günü yaptım bunu böyle çıktı sevinçten ölmek üzereyim bugün tekrar yaptım negatif maalesef

Valla ben 14 aydır planlamaya çalışıyorum bu ayda ilk defa adetim geçti gecikmenin 1. Günü yaptım bunu böyle çıktı sevinçten ölmek üzereyim bugün tekrar yaptım negatif maalesef
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğru zamanda gelir umarım 🙏 ben istemediğim için strese soktu maalesef

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğru zamanda gelir umarım 🙏 ben istemediğim için strese soktu maalesef
Sanmıyorum gebe olduğunuzu ama bekleyin adet gününüzü olmazsanız kan verin direkt hiç testlerle uğraşmayın son zamanlarda çok yaygın yanlış pozitif gösteren testler maalesef

Sanmıyorum gebe olduğunuzu ama bekleyin adet gününüzü olmazsanız kan verin direkt hiç testlerle uğraşmayın son zamanlarda çok yaygın yanlış pozitif gösteren testler maalesef
evet aslında az kaldı ama bekleyemedim burda çıkanları görünce denemek için yaptım çizgiyi görünce daha çok stres oldum. geciktiği gibi kan vereceğim zaten

Var gibi görüyorum ama emin değilim benim de aynı şekilde çıkıyor silik reglimi 12 gün geçti

benim regli geçmedi henüz geçerse kan testi yaptıracağım ama birçok kişide pembe silik görünüyor testlerde, gebelik durumu olsa biraz net görünmez miydi
Kafam çok karıştı pazartesi doktor randevum.var bakalım ne çıkacak geç döllenme olabilir mi ki acaba

Normalde hiç şaşmaz reglim ilk defa bu ay bu kadar gecikme yaşadım 10 gecikmeyi bekledim belki olurum diye ama hiç olucakmisim gibi de değil kısmet artık

Back
X