• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısın lütfen hamile miyim

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
21
1
1
23
Oncomed kaset test yaptım ve sonuç 1 dakika içinde böyle oldu Reglim biteli 8 gün oldu 1-2 kere değerlendirdik Reglim bitmeden önce kan testim negatifti şimdi idrar ise böyle bu durumu yaşayanlar var mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 55
erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla tekrar deneyip biraz daha emin olabilirsiniz, yorum yapamadım ikinci çizgiler gözüküyor

Oncomed kaset test yaptım ve sonuç 1 dakika içinde böyle oldu Reglim biteli 8 gün oldu 1-2 kere değerlendirdik Reglim bitmeden önce kan testim negatifti şimdi idrar ise böyle bu durumu yaşayanlar var mı
Şimdi birincisi regl biteli 8 gün olduysa bugün minimum 14./15. Gün yani yumurtlama zamanınız. Büyük ihtimal test hatalı.
İkinciside reglyken neden kan testi yapar bir insan ?

Şimdi birincisi regl biteli 8 gün olduysa bugün minimum 14./15. Gün yani yumurtlama zamanınız. Büyük ihtimal test hatalı.
İkinciside reglyken neden kan testi yapar bir insan ?
Regli iken kan testi yapmadım gecikti o yüzden yaptım ve idrar testi de bu şekilde çıkıyordu zaten sabah sonucu öğrendim akşamında regli oldum

Back
X