- 14 Mart 2025
- 77
- 35
- 3
- Konu Sahibi saturnhalkasii
Merhabalar herkese ben tahlil verdim 20 çıktı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi hayırlı olsunnnnnMerhabalar herkese ben tahlil verdim 20 çıktı![]()
Ne yaptınız acaba kan verdiniz mi ? Benim de durum aynı . Reglime 5 gün var erken gebelik yaptım 5-10 dk da böyle bir çizgi göründü. Ama ilk hiç yoktu çizgi sonradan gözüktüFotoğrafı gören başka arkadaşlar da yorum yapabilirse çok sevinirim![]()
Baya var gözüküyor amaArtımed de gördüm yalancı pozitifi, prodoctorda da gördüm. Hatta şu an ben de aynı şekildeyim, oncomed pozitif gösterdi bu sabah. 1 hafta önce de göstermişti ancak bata çok zaman olduğu için onu dikkate almamıştım. Şu anda göğüslerim çok fazla ağrıyor, ya regl geliyor ya da güzel bir habertesti aşağıya koyuyorum.
Benim erken gebelik testime yorum yapar mısınız kızlar lütfen bat yarın hemen belirdi ikinci çizgi kan vercem inş bugün özeldeSoftec canım
Üst mesajda yazmıştım kan verdim bugün 20 çıktıNe yaptınız acaba kan verdiniz mi ? Benim de durum aynı . Reglime 5 gün var erken gebelik yaptım 5-10 dk da böyle bir çizgi göründü. Ama ilk hiç yoktu çizgi sonradan gözüktüEki Görüntüle 3560373
Ya çok güzel bende ilk gebeliğimde 22 ile öğrenmiştimÜst mesajda yazmıştım kan verdim bugün 20 çıktı
Tebrikler canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhabalar herkese ben tahlil verdim 20 çıktı![]()
Ya çok güzel bende ilk gebeliğimde 22 ile öğrenmiştim![]()
Çok teşekkür ederimTebrikler canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
Bana var gibi geldiKızlar benimde testime bakar mısınız ilk 15 dakikada silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var .Eki Görüntüle 3560415
Hadi inşallahBana var gibi geldi![]()
Canım gayet görünüyor bence varBenim erken gebelik testime yorum yapar mısınız kızlar lütfen bat yarın hemen belirdi ikinci çizgi kan vercem inş bugün özelde
Canım bir de kaset testte çıkmış. Erken gebelikte daha belirgin çıkarKızlar benimde testime bakar mısınız ilk 15 dakikada silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var .Eki Görüntüle 3560415
Yaa gözünüz aydın canım darısı başımıza inşallahMerhabalar herkese ben tahlil verdim 20 çıktı![]()
Maşallah hayırlı olsunÜst mesajda yazmıştım kan verdim bugün 20 çıktı
Bugün yine yaptım softec sizce pozitif miMarkası artimed ise yalancı pozitif gösteriyor maalesef
Kımse tokmuBugün yine yaptım softec sizce pozitif mi
Fotoda pek görünmüyor canım ama sen çıplak gözle daha iyi görürsün. Bata zaman varsa koyulaşacaktır, 1 hafta sonra tekrar et bence. Umarım güzel haber alırsın, hepimiz alırızKımse tokmu
Benim de softec 2 gündür böyle çıkarıyor. 3 adet test yaptım ucu de gölge gibi. Doğru mu değil mi anlayamadım.Bugün yine yaptım softec sizce pozitif mi