- 30 Nisan 2014
- 715
- 707
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben goremedim malesef siz gorduyseniz tekrarlayin testi varsa elinizde yada kan verin en dogru sonuc o olacaktirEki Görüntüle 3545642 Eki Görüntüle 3545644 Eki Görüntüle 3545645 Arkadaşlar bir gün geçti prodoctor yaptım cok belirtim yok şişkin ve göğüs büyümesi var c life propolis ve prowomen kullandım geç dölllenme olabilir mi yada adet mi olacağım yanıtlabiliyor ben gördüm gibi gölge ama foto da tam çıkmadı
aynen belki fotoda gozukmuyodur siz bnce kan verin varsa mutlaka cikacaktirakşam vakti yaptım böyle oldu foto da tam çıkmadı belki de yoktur kanda çıkar mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 3545696 Eki Görüntüle 3545698 gölge görüyorum ama gözle daha net görünüyor
bunda cok hafif cizgi gordum ben gecikmede olmus kan verin olmazmiEki Görüntüle 3546191 bugunde bu şekilde çıktı 2 gün geçti var mı yok mu anlamadım
anladim cnm gebelik istiyosun belliki insallah pozitif sonuc alirsinçalışıyorum vakit bulamadım belki gece veririm yada biraz daha beklerim bilmiyorum normal gecikmede olabilir yaş 39-40 ama gecikme düzenim yok gününde olurdum
evetinşallah Allahım çok teşekkür ederim sen de mi gebelik istiyorsun
insallah cnm saol kan verirsen eger beni etiketle olurmu insallah pozitif olurİnşallah ikimiz içinde güzel bir bebiş kucağımıza almak nasip olur