• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime acil bakar mısınızzzz

Ozlem-slm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
57
19
88
26
Arkadaşlar merhaba pcosluyum 3 aydır bebek istiyoruz ve deniyoruz bu ay adet gecikmesi yaşadım ve test yaptım ilk idrarımla bakar mısınız sonucuma test niye böyle oldu onu da anlamadım lütfen yardımmmm edin sizce gebelik olabilir mi ben sanki hafiften bir çizgi görüyorum

Eklentiler

• 9E6A169C-F6C1-40A4-A787-BB789F843D07.jpeg
    9E6A169C-F6C1-40A4-A787-BB789F843D07.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar merhaba pcosluyum 3 aydır bebek istiyoruz ve deniyoruz bu ay adet gecikmesi yaşadım ve test yaptım ilk idrarımla bakar mısınız sonucuma test niye böyle oldu onu da anlamadım lütfen yardımmmm edin sizce gebelik olabilir mi ben sanki hafiften bir çizgi görüyorum
Test bozuk başka test yapin

Bu da 3 saat sonraki aynı test diğer kısımları gitmiş.

Eklentiler

• EB85C5ED-DDAD-418C-9A52-E5FE279DAA60.jpeg
    EB85C5ED-DDAD-418C-9A52-E5FE279DAA60.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 141
Erken gebelik testi var onlar doğru bilgiyi verir ondan alın isterseniz
Bugün alacağım bakalım adetim 4 gün gecikti umarım
İlk testim ayni sizin fotodaki gibi çıktı sonra erken gebelik testi aldım yaptım daha belirgindi şimdi 11. Haftaya kadar geldik, sizin testte de aynısını gördüm ☺️
aaa öyle mi darısı başıma inşallah vardır pcos olduğu için her seferinde hüsrana uğruyorum 🥹 umarım bu sefer öyle olmaz

Back