Arkadaşlar merhaba pcosluyum 3 aydır bebek istiyoruz ve deniyoruz bu ay adet gecikmesi yaşadım ve test yaptım ilk idrarımla bakar mısınız sonucuma test niye böyle oldu onu da anlamadım lütfen yardımmmm edin sizce gebelik olabilir mi ben sanki hafiften bir çizgi görüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime acil bakar mısınızzzz
- Konu Sahibi Ozlem-slm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Test bozuk başka test yapinArkadaşlar merhaba pcosluyum 3 aydır bebek istiyoruz ve deniyoruz bu ay adet gecikmesi yaşadım ve test yaptım ilk idrarımla bakar mısınız sonucuma test niye böyle oldu onu da anlamadım lütfen yardımmmm edin sizce gebelik olabilir mi ben sanki hafiften bir çizgi görüyorum
Bugün alacağım yeni bir tanetest dagilmis ama genede cizgi var gibi bitane daha yapin
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.846
- 598
Bugün alacağım inşallah yeni bir test ama sanki gölge gibi bir çizgi görünüyor değil miTest bozuk başka test yapin
Doldurma çubuğunun hepsini damlatıyorum hata mı yapıyorum acabaTest bozulmuş , muhtemelen çok damlatmışsınız
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.846
- 598
Testin kutusunun üzerinde kaç damla damlatmanız gerektiği yazar onu okuyun. 2-3 damladır genelde çubuğu boca etmeyinDoldurma çubuğunun hepsini damlatıyorum hata mı yapıyorum acaba
TamamdırTestin kutusunun üzerinde kaç damla damlatmanız gerektiği yazar onu okuyun. 2-3 damladır genelde çubuğu boca etmeyin
Bu da 3 saat sonraki aynı test diğer kısımları gitmiş.Arkadaşlar merhaba pcosluyum 3 aydır bebek istiyoruz ve deniyoruz bu ay adet gecikmesi yaşadım ve test yaptım ilk idrarımla bakar mısınız sonucuma test niye böyle oldu onu da anlamadım lütfen yardımmmm edin sizce gebelik olabilir mi ben sanki hafiften bir çizgi görüyorum
Eklentiler
Aynı test 3 saat sonra böyle oldu sizce var mı gebeliktest dagilmis ama genede cizgi var gibi bitane daha yapin
Eklentiler
- 17 Nisan 2021
- 4.255
- 3.907
- 83
Bence var testin ilk hali bozulmuş gibiydi ama o halde bile çizgi gözüküyordu inşallah vardır. Sen yine tekrarla testiAynı test 3 saat sonra böyle oldu sizce var mı gebelik
Bugün tekrarlayacağım umarım vardırBence var testin ilk hali bozulmuş gibiydi ama o halde bile çizgi gözüküyordu inşallah vardır. Sen yine tekrarla testi
Bugün alacağım bakalım adetim 4 gün gecikti umarım vardırErken gebelik testi var onlar doğru bilgiyi verir ondan alın isterseniz
İlk testim ayni sizin fotodaki gibi çıktı sonra erken gebelik testi aldım yaptım daha belirgindi şimdi 11. Haftaya kadar geldik, sizin testte de aynısını gördümBugün alacağım bakalım adetim 4 gün gecikti umarım vardır
Bugün alacağım bakalım adetim 4 gün gecikti umarımErken gebelik testi var onlar doğru bilgiyi verir ondan alın isterseniz
aaa öyle mi darısı başıma inşallah vardır pcos olduğu için her seferinde hüsrana uğruyorum umarım bu sefer öyle olmazİlk testim ayni sizin fotodaki gibi çıktı sonra erken gebelik testi aldım yaptım daha belirgindi şimdi 11. Haftaya kadar geldik, sizin testte de aynısını gördüm
Akıntım geldi lekelenme tarzı regl oldum sanırım .SMutlaka tekrarlayın testi umarım güzel sonuçlar alırsınız