-
- Konu Sahibi Jesuisperdu
İnşallah vardır canım ya,Benim senden yana ümidim var inşallah öylesindir kendimden yana yok ama olsun umut fakirin ekmeğidir
Yaaa çok zorBenimde Bi arkadaşımın regl 2 gün gecikti geçen ay 6 gün sonra geldi yapmıcam diyor sonra yapasım da var diyoronun da psikolojisini ben bozuyorum bugünde kahve içtim fal kapattım öylesine gören biri bebek var diyor biride hamile biri var diyor iyice taktık kafamıza
2 ekim ve genelde tam günümde olurumİnşallah vardır canım ya,bende kendimden yana pek ümitli değilim ama işte insan yinede Bi düşünüyor
Dedin ya pembe leke geliyor diyor normal regl tarihin ne zaman?
Bugün bir gün daha bitti benim kaldı regl 8 günYaaa çok zor
Bende ya 1 gün erken ya da tam günümde olurum. Hadi bakalım inşallah çıkar kız.2 ekim ve genelde tam günümde olurum
Şafak sayan askerden farkımız yok devlet bana yıpranma payı ödesinBugün bir gün daha bitti benim kaldı regl 8 günha gayret geçecek bu günler ve regl olucam galiba
Ay inşallah benim mesai burda biter sabah 8de burda geri başlarBende ya 1 gün erken ya da tam günümde olurum. Hadi bakalım inşallah çıkar kız.
Şafak sayan askerden farkımız yok devlet bana yıpranma payı ödesin
Bende gördüm onu herkesin göğsü şişmiş etraftaki koyuluk artmış hatta ucu büyümüş diyolar aynaya oturdum baktım bana gayet normal geldiAynen öyle ya bide bsy sorcam gögüslerde de bsyler oluyormuş koyulaşma ve etrafında beyaz noktalar mı demişlerdi
İyi geceler Allaha emanetsinAy inşallah benim mesai burda biter sabah 8de burda geri başlarhayırlı geceler inşallah
Sende canımİyi geceler Allaha emanetsin