• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim yine pozitif

Simitayran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
143
1
48
28
5 gün önce pozitif çıkan erken gebelik testim kan testim negatif çıkmıştı . Regli hala olmadım . Bugün tekrar test aldım ve yine pozitif çıktı . 😩 markası artı med .
2. Bir başka marka test aldım çizgi değilde nokta halinde bişey gördüm .
Bu inatçı yolun sonunda kim kazanacak bilmiyorum. 😁

Eklentiler

• IMG_5189.jpeg
    IMG_5189.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 171
5 gün önce pozitif çıkan erken gebelik testim kan testim negatif çıkmıştı . Regli hala olmadım . Bugün tekrar test aldım ve yine pozitif çıktı . 😩 markası artı med .
2. Bir başka marka test aldım çizgi değilde nokta halinde bişey gördüm .
Bu inatçı yolun sonunda kim kazanacak bilmiyorum. 😁
Diğer testinizin de resmi var mı

16 aralıktan beri nasıl sabrediyorsunuz ben ölüyorum şurada 2 günüm kaldı heyecandan 🫠🫠🤭🤭🤭 kan testini bence yine verin burada bir kaç hanımda da okudum geç döllenme mümkün olabiliyormuş. Bence en sağlıklısı kan testi.

16 aralıktan beri nasıl sabrediyorsunuz ben ölüyorum şurada 2 günüm kaldı heyecandan 🫠🫠🤭🤭🤭 kan testini bence yine verin burada bir kaç hanımda da okudum geç döllenme mümkün olabiliyormuş. Bende en sağlıklısı kan testi.
Sabredemedim ki bende 😅 geçtiğimiz perş test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim negatif çıktı. Üzerinden 5 gün geçti yine yaptım 😁 ama benim regl düzensizliklerim vs var . Tüp bebek vs denedim çok uzak geliyor şimdi pozitifi görünce yine yanlış psikolojisine girdim işte . Yoksa içimizi bir bilseniiiizzzz 🦋🦋🦋🦋

Sabredemedim ki bende 😅 geçtiğimiz perş test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim negatif çıktı. Üzerinden 5 gün geçti yine yaptım 😁 ama benim regl düzensizliklerim vs var . Tüp bebek vs denedim çok uzak geliyor şimdi pozitifi görünce yine yanlış psikolojisine girdim işte . Yoksa içimizi bir bilseniiiizzzz 🦋🦋🦋🦋
Yaa rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu defa olmuştur da güzel haberler alırsınız 🥹🥹🥰🥰

Sizce 5 gün önceki kanda ki negatif yarına pozitif olur mu ?
Olabilir diyorlar buradaki hanımlar ben de 17 sınde vermiştim kanda negatif çıkmıştı 2 gün sonra testle pozitif çıktı ardan 9 gün geçti işte bugun yine yaptım pozitif test çıktı yarın doktora gidicem o yüzden kısaca olabilir sizinle durumlarımız aynı gibi 🥰🥰🥰

Olabilir diyorlar buradaki hanımlar ben de 17 sınde vermiştim kanda negatif çıkmıştı 2 gün sonra testle pozitif çıktı ardan 9 gün geçti işte bugun yine yaptım pozitif test çıktı yarın doktora gidicem o yüzden kısaca olabilir sizinle durumlarımız aynı gibi 🥰🥰🥰
Bazı hastanelerde uygun oluyor . Devlet acillerde bakıyor . Eşinizi dürtün gidin şimdi sakindir hastene.

Back