• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testim yine mi kimyasal?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

murakami2501

All is well ☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
964
535
18
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar maalesef daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım.üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama Bugün beklenen adet tarihim sabah yaptığım gebelik testim şöyle çıktı.Yine kimyasal mi diye düşünmeden edemiyorum 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 98CBEA94-BF71-462B-B47E-927EAE192C0D.jpeg
    98CBEA94-BF71-462B-B47E-927EAE192C0D.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 248
  • 13BFC1AC-0AE2-4224-9237-035B85CD8DCE.jpeg
    13BFC1AC-0AE2-4224-9237-035B85CD8DCE.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 247
  • 07E0B7AF-83E0-4D52-83CF-67C1DFC79504.jpeg
    07E0B7AF-83E0-4D52-83CF-67C1DFC79504.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 242
  • D5D1CC87-F917-494B-8745-979A87E5565F.jpeg
    D5D1CC87-F917-494B-8745-979A87E5565F.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 212
Yok cnm korkutma kendini öyle düşünme Allahın izniyle vardır bence. Bariz belli Çizgin

Canım kimyasal olarak adlandıramayız ki teste göre bi kan versen belli olur bende iki sefer yaşadım testlerim ii sadece ben görebiliyordum ama seninki belli oluyor
Canım pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. İki gün daha test aldım takip edip ona göre gidicem. Yorumun için çöm teşekkürler 🙏🏼Hayırlısı Allahtan ama hiç ümidim yok.

Yok cnm korkutma kendini öyle düşünme Allahın izniyle vardır bence. Bariz belli Çizgin
Canım hiç ümidim yok. Predictor yanılmıyor diyor herkes üç gün önce onunla yaptım negatif çıkmıştı. İki test daha aldım yarın ve pazartesi sabahtan yapıp ona göre pazartesi kan tahlili yaptırıcam.

Canım hiç ümidim yok. Predictor yanılmıyor diyor herkes üç gün önce onunla yaptım negatif çıkmıştı. İki test daha aldım yarın ve pazartesi sabahtan yapıp ona göre pazartesi kan tahlili yaptırıcam.
Ümitsizliğe kapılma yinede ❤️ Rabbşm bebiişini sana bağışlasın

Hayırlısı olur inşalalh canım..kızlar bende sizden fikir alıyım geçen hafta Cumartesi ovulasyon pik gösterdi Pazar Pazartesi değerlendirdik o günden sonra benim göğüs uçlarım acımaya başladı ve kasıklarım hafif ağrıyor tutmuşmudur diye içim içimi yiyor ya

Hayırlısı olur inşalalh canım..kızlar bende sizden fikir alıyım geçen hafta Cumartesi ovulasyon pik gösterdi Pazar Pazartesi değerlendirdik o günden sonra benim göğüs uçlarım acımaya başladı ve kasıklarım hafif ağrıyor tutmuşmudur diye içim içimi yiyor ya
İnşallah tutmuştur canım bir yakınım yumurtlamadan adet dönemine kadar sancı yaşadığını o ay hamile olduğunu söyledi

Merhaba arkadaşlar maalesef daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım.üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama Bugün beklenen adet tarihim sabah yaptığım gebelik testim şöyle çıktı.Yine kimyasal mi diye düşünmeden edemiyorum 🤷🏻‍♀️

Valla kanla manla uğraşma bi hafta bekle bence bende kimyasal düşündüm adetten 4 5 gün sonra kan verdim bidada kan vermedim direk keseyi bebeği görmeye gittim

Testin gorunumunden kimyasal olup olmadigi anlasilmaz ki . Adetiniz gecince ya da adet gunu kan testi yaparsiniz. Sonra 2 gun sonra kan testini tekrarlarsiniz beta hcg degeriniz 2 kat artis yapmissa o zaman saglikli gebelik olur yuksek ihtimal.deger yerinde sayar az artar ya da duserse de bu kimyasal gebeliktir 2 kere yasadim biliyorum

Insallah sagliklidir her sabah test yaparak koyulasmayi takip edebilirsin yada gidip kan ver canim ona göre takip edilsin.
Bizede sağlıklı pozitifler gormek nasip olur insallah.

İnşallah tutmuştur canım bir yakınım yumurtlamadan adet dönemine kadar sancı yaşadığını o ay hamile olduğunu söyledi
Ay gerçektenmi ben hadi yumurtlama belirtisi dedim göğüs hassiyeti ama benim adetime yakın olur iki 3 kala olur bu sefer hemen acımaya başladı nasıl vakit geçicek bilmiyorum adetime 8 gün var

Back