Gebeliğe Hazırlık Testim pik oldu, dün ilişki olmuştu, bugün ve yarın da ilişki olsa mı yoksa yarın 12 gibi olsa daha mı garanti? Ay lütfen yardımcı olun:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi regle yakın koyu çıkma ihtimalleri var mıydı bunu bilmiyordum sadece 2. Yumurtlama yada gebelikten dolayı koyulaşır diye biliyorum
Bence gebelik olabilir canım ama senin testlere devam etmene gerek yoo zaten yumurtlama olup çatlamış kendini strese sokma 4-5 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsın

Daha önce o kadar tek çizgi gördüm ki artık inan çok korkuyorum
Doğru söylüyorsun canım ama pes etmek yok illaki bir gün olacak ne kadar güzel düzenli benim durumum daha köyü Ovulasyon var mı yok öı belli değil kaç gündür koyu bi çatladı yumurta tekrar koyulaştı anlamadım

Ama bak 2. Kez koyulaştı dimi belki sende tekrardan yumurtluyorsun yada gebelikten dolayı belkide inşAllah

Canım daha 3 gün önce olmustu Ovulasyon hemen olmaz ki ya çatlsdıktan sonra tekrar yumurtlama olur mu

Geçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdir

Geçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdir
Canım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum

Eklentiler

• 5335C56D-44D4-466E-AC97-657DB08B99AF.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…