- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
Canım bence reglli yakın ondan da olabilir çatladıktan sonra yapmayın diyorlarCanım bende şimdi yaptım dünden daha koyu çıktı bugün 24. Gün regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya. Testleri ekliyorum
Öyle mi regle yakın koyu çıkma ihtimalleri var mıydı bunu bilmiyordum sadece 2. Yumurtlama yada gebelikten dolayı koyulaşır diye biliyorumCanım bence reglli yakın ondan da olabilir çatladıktan sonra yapmayın diyorlar
Bence gebelik olabilir canım ama senin testlere devam etmene gerek yoo zaten yumurtlama olup çatlamış kendini strese sokma 4-5 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsınÖyle mi regle yakın koyu çıkma ihtimalleri var mıydı bunu bilmiyordum sadece 2. Yumurtlama yada gebelikten dolayı koyulaşır diye biliyorum
Hatta şuan bile belli olur neden gebelik testi yapmıyorsun yapsana canım yumurtlamadan 14 gün sonra yapılıyorÖyle mi regle yakın koyu çıkma ihtimalleri var mıydı bunu bilmiyordum sadece 2. Yumurtlama yada gebelikten dolayı koyulaşır diye biliyorum
Açıkçası korkuyorum daha 5 gün olduğu için biraz daha zaman geçsin diyorum ama kafam iyice karıştıHatta şuan bile belli olur neden gebelik testi yapmıyorsun yapsana canım yumurtlamadan 14 gün sonra yapılıyor
Canım bi yap bence ne olur ne olmaz 5 gün sonra tekrar yaparsınAçıkçası korkuyorum daha 5 gün olduğu için biraz daha zaman geçsin diyorum ama kafam iyice karıştı
Daha önce o kadar tek çizgi gördüm ki artık inan çok korkuyorumCanım bi yap bence ne olur ne olmaz 5 gün sonra tekrar yaparsın
Doğru söylüyorsun canım ama pes etmek yok illaki bir gün olacak ne kadar güzel düzenli benim durumum daha köyü Ovulasyon var mı yok öı belli değil kaç gündür koyu bi çatladı yumurta tekrar koyulaştı anlamadımDaha önce o kadar tek çizgi gördüm ki artık inan çok korkuyorum
Ama bak 2. Kez koyulaştı dimi belki sende tekrardan yumurtluyorsun yada gebelikten dolayı belkide inşAllahDoğru söylüyorsun canım ama pes etmek yok illaki bir gün olacak ne kadar güzel düzenli benim durumum daha köyü Ovulasyon var mı yok öı belli değil kaç gündür koyu bi çatladı yumurta tekrar koyulaştı anlamadım
Geçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdirMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Canım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorumGeçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdir
E bu pozitif . Hamilesiniz . TebriklerCanım ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Ellerim titiriyor ben inanamıyorumE bu pozitif . Hamilesiniz . Tebrikler
Net bir sekilde görünüyor canım. Yarın telrar yap test koyulaşacak mı bak. Ya çok büyük mutluluktur eminim.Ben henüz hiç çift çizgi göremedim 2 yıl oldu nerdeyse. Sebepsiz infertilite var.Ellerim titiriyor ben inanamıyorum