Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkTestim pik oldu, dün ilişki olmuştu, bugün ve yarın da ilişki olsa mı yoksa yarın 12 gibi olsa daha mı garanti? Ay lütfen yardımcı olun:(
Bence gebelik olabilir canım ama senin testlere devam etmene gerek yoo zaten yumurtlama olup çatlamış kendini strese sokma 4-5 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsın
Doğru söylüyorsun canım ama pes etmek yok illaki bir gün olacak ne kadar güzel düzenli benim durumum daha köyü Ovulasyon var mı yok öı belli değil kaç gündür koyu bi çatladı yumurta tekrar koyulaştı anlamadım
Doğru söylüyorsun canım ama pes etmek yok illaki bir gün olacak ne kadar güzel düzenli benim durumum daha köyü Ovulasyon var mı yok öı belli değil kaç gündür koyu bi çatladı yumurta tekrar koyulaştı anlamadım
Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım. 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Geçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdir
Geçen ay ben de adetime 2 gün kala ovulasyon testi yapıp aynı şeyi yaşadım. Umutlandım acaba hamile miyim diye. Ama 2 gün sonra adet oldum. İnş siz hamilesinizdir
Net bir sekilde görünüyor canım. Yarın telrar yap test koyulaşacak mı bak. Ya çok büyük mutluluktur eminim.Ben henüz hiç çift çizgi göremedim 2 yıl oldu nerdeyse. Sebepsiz infertilite var.