- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
- Konu Sahibi esraerennn
-
Idrar testi baya gebelik var gibi duruyor. Ama en neti kan testidir ondada negatif çıkmış. İnşallah vardır diyelim beklemede kal benceMerhaba. Adetime bir gün kala test yaptım ikinci silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani adet günümde kan testi yaptırmaya gittim 4.29 çıktı.dayanamadım evde bir test daha yaptım ikinci resimdeki gibi çıktı. 3 gün geçiktiğimde tekrar kan testi yaptırdım 4.79 çıktı. Yani negatif. Ümitlenmiştim. Üzüldüm testim de bayağı belli gibi. Böyle birşey başına gelen var mı lütfen yorumlar mısınız?bu arada testler erken gebelik testi. Hatalı olabilir mi acaba productor
Yerimde duramıyorum ki muallakta kaldım nasıl üzüldüm. Bariz belli gibi geliyor bana. Bu kadar da çıkması normal mi sizceIdrar testi baya gebelik var gibi duruyor. Ama en neti kan testidir ondada negatif çıkmış. İnşallah vardır diyelim beklemede kal bence
3 tane yaptım ikisi erken gebelik testi biri normal olanlardan üçündede çizgi çıktı. Muallakta kaldım çok üzüldümbi daha kan testi verin bence çünkü silik çizgi pozitif demek oluyo. inşallah hakkınızda hayırlısı olsn
Daha bu hafta bir arkadaşın başına geldi, testler ısrarla pozitif kan negatif.. Meğer düşük yapıyormuş kana çıkmamış zaten 1-2 gün içinde kanaması başladı. Kendinizi takip edin kanama olmazsa tekrar test yaptırın, kanama olursa da normal adet gibi mi emin olun ya da kadın doğuma gidin. Çünkü testler baya pozitif vermiş, fikir amaçlı bir de normal test deneyebilirsinizMerhaba. Adetime bir gün kala test yaptım ikinci silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani adet günümde kan testi yaptırmaya gittim 4.29 çıktı.dayanamadım evde bir test daha yaptım ikinci resimdeki gibi çıktı. 3 gün geçiktiğimde tekrar kan testi yaptırdım 4.79 çıktı. Yani negatif. Ümitlenmiştim. Üzüldüm testim de bayağı belli gibi. Böyle birşey başına gelen var mı lütfen yorumlar mısınız?bu arada testler erken gebelik testi. Hatalı olabilir mi acaba productor
bence beklemeyin kadın doğuma gidin gebelik yoksa bile pozitif görünmesinin bi sebebi var belli ki (düşük- kimyasal vs) en azından tedavisine başlarsınız.Üç gün geçti bugün. Bekleyeceğim artık. Olmazsam kaç gün sonra tekrar yaptırsam acaba
Testiniz pozitif hayırlı olsunMerhaba. Adetime bir gün kala test yaptım ikinci silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani adet günümde kan testi yaptırmaya gittim 4.29 çıktı.dayanamadım evde bir test daha yaptım ikinci resimdeki gibi çıktı. 3 gün geçiktiğimde tekrar kan testi yaptırdım 4.79 çıktı. Yani negatif. Ümitlenmiştim. Üzüldüm testim de bayağı belli gibi. Böyle birşey başına gelen var mı lütfen yorumlar mısınız?bu arada testler erken gebelik testi. Hatalı olabilir mi acaba productor
Keşke öyle olsa. Kanda iki kez beta hcg yaptırdım değerleri yazdım 4.79 çıktı yani negatif. Erken gebelik testine güvendim hamileyim sandım ikinci evliliğim birde. Eşim ilk eşinden çocuk sahibi olamamış nasıl mutlu olurdu olsa. Kan negatif cıkınca çok üzüldüm. Allahtan ergen gebelik testinin gazıyla eşime söylememiştimTestiniz pozitif hayırlı olsun
ben önce kanda bakmıştım idrar testlerine güven olmuyo ben güvenemiyorum en azından Bir iki gün daha bekleyip Bi kan testi verirseniz daha net Bi sonuç olur. daha güvenilir olur.3 tane yaptım ikisi erken gebelik testi biri normal olanlardan üçündede çizgi çıktı. Muallakta kaldım çok üzüldüm
Boyle çikmasi için sonucunun 20ye yakindir. Bende 19ken bundan daha silikdi. Başka yerde tekrarlayin derim. Çunki silik de değil baya baya belli oluyor. Yinede kendjnizi herşeye hazirlayip testi tekrarlayin. Idrar testinde koyulaşma varsa demekki değer artiyorMerhaba. Adetime bir gün kala test yaptım ikinci silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani adet günümde kan testi yaptırmaya gittim 4.29 çıktı.dayanamadım evde bir test daha yaptım ikinci resimdeki gibi çıktı. 3 gün geçiktiğimde tekrar kan testi yaptırdım 4.79 çıktı. Yani negatif. Ümitlenmiştim. Üzüldüm testim de bayağı belli gibi. Böyle birşey başına gelen var mı lütfen yorumlar mısınız?bu arada testler erken gebelik testi. Hatalı olabilir mi acaba productor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?