Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi var görünüyor ama bu testler de çok yanıltıyor canım elinde başka test varsa yapEki Görüntüle 3527509 kızlar ben 7 aydır çocuk düşünüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmez ben hep günümde olurum hep adetten önce test yapardım bu ay hiş umudum yok adet ağrılarım var hep olucam diyorum olmuyorum dün kaset test negatif çıktı bu test böyle silik çıktı 3 dakika içinde 7 aydır bunu bile görmemiştim ben ARTIMED markası sizce güvenilir mi 5 gün geçti neden böyle silik var mı birşey yok mu
Bendede bugün silik çizgi çıktıEki Görüntüle 3527509 kızlar ben 7 aydır çocuk düşünüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmez ben hep günümde olurum hep adetten önce test yapardım bu ay hiş umudum yok adet ağrılarım var hep olucam diyorum olmuyorum dün kaset test negatif çıktı bu test böyle silik çıktı 3 dakika içinde 7 aydır bunu bile görmemiştim ben ARTIMED markası sizce güvenilir mi 5 gün geçti neden böyle silik var mı birşey yok mu
Canım artımed çok yanıltıcı yani yalancı pozitif çıkarıyor. Elinde başka testin varsa onu dene bi de. Geciktim de diyorsun kan aslında daha garanti amaEki Görüntüle 3527509 kızlar ben 7 aydır çocuk düşünüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmez ben hep günümde olurum hep adetten önce test yapardım bu ay hiş umudum yok adet ağrılarım var hep olucam diyorum olmuyorum dün kaset test negatif çıktı bu test böyle silik çıktı 3 dakika içinde 7 aydır bunu bile görmemiştim ben ARTIMED markası sizce güvenilir mi 5 gün geçti neden böyle silik var mı birşey yok mu
Eki Görüntüle 3527509 kızlar ben 7 aydır çocuk düşünüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmez ben hep günümde olurum hep adetten önce test yapardım bu ay hiş umudum yok adet ağrılarım var hep olucam diyorum olmuyorum dün kaset test negatif çıktı bu test böyle silik çıktı 3 dakika içinde 7 aydır bunu bile görmemiştim ben ARTIMED markası sizce güvenilir mi 5 gün geçti neden böyle silik var mı birşey yok mu
Var gibi gözüküyor 2 gün sonra tekrarla testini koyulaşma var mı bak canımBende 2 gün önce adetim geldi sandım peçete ile gelen lekelenme oldu ve durdu sonra test yaptım bu şekilde çizgi çıktı sizce varmı
Teşekkür ederim tm öyle yapacağımVar gibi gözüküyor 2 gün sonra tekrarla testini koyulaşma var mı bak canım
Son adet tarihin senin nedirSilik çizgi var görünüyor ama bu testler de çok yanıltıyor canım elinde başka test varsa yap
Benim 23 KasımVar gibi gözüküyor 2 gün sonra tekrarla testini koyulaşma var mı bak canım
Pardon canım gönderi sahibine yazacağım a sana yazmışımSon adet tarihin senin nedir
Diyorum ki yarın sabah tekrar yapayım başka marka ile çakarsa tekrar böyle kan testi vereyimSilik çizgi var görünüyor ama bu testler de çok yanıltıyor canım elinde başka test varsa yap
sat 23 Kasım bat 23 Aralık ama gecikti işte gecikmezdim ben sanırım geç döllenme olabilir eğer varsa durum güncellemesi yapacağım yineSon adet tarihin senin nedir
Benimde ve bat 23 aralıktı olmadım işte gecikmezdi benim arkadaşım geç döllenme olabilir diyorBenim 23 Kasım