- 16 Ağustos 2024
- 15
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi ronnieeeee
Üstteki negatif alttaki bozuk gibiüstte önceden yaptığım test altta ki bu sabah yaptığım test. Reglme 3 gün var arada vuran kasık ağrısı şeffaf akıntı neredeyse 5gündür oluyo ve iki gündür iş yerinde uyuyakalıyorum kolumu kaldıracak gücüm yoktu resmen sırtım ağrıyor anlayamadım testin de bozuk olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 3466362
Di mi? Mecbur regli geçmesini beklicem kan testi daha iyi olacakÜstteki negatif alttaki bozuk gibi
Bu marka bende pozitifti ama kanda çıkmadı maalesef yalancı pozitif veriyor başka marka deneyinüstte önceden yaptığım test altta ki bu sabah yaptığım test. Reglme 3 gün var arada vuran kasık ağrısı şeffaf akıntı neredeyse 5gündür oluyo ve iki gündür iş yerinde uyuyakalıyorum kolumu kaldıracak gücüm yoktu resmen sırtım ağrıyor anlayamadım testin de bozuk olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 3466362
after10du markası kaset testler güvenilir mi acabaBu marka bende pozitifti ama kanda çıkmadı maalesef yalancı pozitif veriyor başka marka deneyin
Ya da regl gecikince kan testine gidicemBu marka bende pozitifti ama kanda çıkmadı maalesef yalancı pozitif veriyor başka marka deneyin
Kaset testte en doğru çıkanlar albi markası , oncomed marka sı bende hep negatifti kandada çıkmamıştı. Ben hep o iki markadan alıyorum. Erken genelik testindede prodoctor iyi diyorlarafter10du markası kaset testler güvenilir mi acaba