- 15 Ağustos 2024
- 1.078
- 371
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Tekrarlicam bi gidebilirsem eczaneyeTestler bozuk canım ya kan ver yada tekrarla testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrarlicam bi gidebilirsem eczaneyeTestler bozuk canım ya kan ver yada tekrarla testi
Testlere güven olmuyor haberin olsun bende bu sabah yaptım baya bir silik çizgi çıktı ama emin değilim bekliyecem bakalım ilk hamileliğim de kaşık ağrım vs vardı son regl olacam ay hiç agrim olmadı şimdi tekrar ağrım var bakalımAlcam 3 5 tane yarında yapcam şimdide yapcam çünkü başıma hiç böyle birşey gelmemişti heycanlandım ufaktan
Ayyyy dua etttt banaa 8gün sonra doğum günüm aşırı heycanlandım test almaya gidicem şimdiBence bugun test yap ikinci cizgiye bak ondan sonra pazartesi yine test yap bende mesela testim iki gun sonra daha da koyulasti o da cok ise yaradi ve beni de bilgilendirdi koyulastigini gorunce iyi oldugunu dusunerek kan verdim
Testini at bakayım hangi marka bideTestlere güven olmuyor haberin olsun bende bu sabah yaptım baya bir silik çizgi çıktı ama emin değilim bekliyecem bakalım ilk hamileliğim de kaşık ağrım vs vardı son regl olacam ay hiç agrim olmadı şimdi tekrar ağrım var bakalım
Atsana bi bakalim belki de vardir bilemezsinnTestlere güven olmuyor haberin olsun bende bu sabah yaptım baya bir silik çizgi çıktı ama emin değilim bekliyecem bakalım ilk hamileliğim de kaşık ağrım vs vardı son regl olacam ay hiç agrim olmadı şimdi tekrar ağrım var bakalım
Ayy sabirsizlikla bekliyorummmmm bende daha gecen hafta ayni senin gibi ogrenmistim sabah kalktim test aldim bi baktim pozitif inshallahhhhh benis olusyordurr inshallahhhhAyyyy dua etttt banaa 8gün sonra doğum günüm aşırı heycanlandım test almaya gidicem şimdi
İnşalllahhhhh çıkıyorum evden 5 dk sonra evdeyim bismillahirahmanirrahimAyy sabirsizlikla bekliyorummmmm bende daha gecen hafta ayni senin gibi ogrenmistim sabah kalktim test aldim bi baktim pozitif inshallahhhhh benis olusyordurr inshallahhhh
Eczacı ablalara testin fotosunu gösterdim aaa hayırlı olsun var dediler bende bozuk değilmğ dedim hayır bariz belli var bunda dediler çok umutlandımmmHaber verr
Hadi bakalımm yap testi bende çok merak ettimEczacı ablalara testin fotosunu gösterdim aaa hayırlı olsun var dediler bende bozuk değilmğ dedim hayır bariz belli var bunda dediler çok umutlandımmm
Paylas resminiii yeni testinEczacı ablalara testin fotosunu gösterdim aaa hayırlı olsun var dediler bende bozuk değilmğ dedim hayır bariz belli var bunda dediler çok umutlandımmm
Ay heycandan ölcem yaptım testiHadi bakalımm yap testi bende çok merak ettim
Dur yeni yaptım bakmadım dahaPaylas resminiii yeni testin
Ee baktin miDur yeni yaptım bakmadım daha
Ee baktin mi
Ee baktin mi
Anlaşılan bu ay da yok ben umudu kescem 4 tane aldım ama test pozitif çıkarsa arka arkaya yaparım diye denerim gün günOlsun canım daha 6 günün var umut bitmedi benimde 6 gün var bende de çıkmıyor hala