• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim bakar mısınız yardımcı olun rica ediyorum

İnan bana nasipse kendiliğinden Allah verince oluyor . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Evet öyle rabbim ol deyince oluyor darısı tüüüüm isteyenlerin başına inşallah 🙏🏻 ama insan kese kalp atışı görmeden emin olamıyor ben hala acabadayım 4. 2 kat artışa rağmen Allah herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Evet öyle rabbim ol deyince oluyor darısı tüüüüm isteyenlerin başına inşallah 🙏🏻 ama insan kese kalp atışı görmeden emin olamıyor ben hala acabadayım 4. 2 kat artışa rağmen Allah herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah . Olumsuz düşünme gerçekten çok stresliymiş içine girince işin anladım ben . O kadar stresliyim ki eşimle didişiyoruz sürekli o derece . Ama yapmamak lazım . Sadece Allahtan hayırlısını iste 🙏🏻

Kızlar ilk defa strip testlerden yaptım ama anlamadım sonucu silik var gibi ama doğru yerde mi çizgi anlamadim

Eklentiler

• IMG_20220610_163327_138.jpg
    IMG_20220610_163327_138.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20220610-WA0024.jpeg
    IMG-20220610-WA0024.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 32
Back
X