• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim bakar mısınız yardımcı olun rica ediyorum

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
39
Merhaba bayanlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı diyip bıraktım 1 saat sonra silik bir çizgi gördüm kurumadır diye su tutup tekrar baktığımda sanki hala çizgi var mı bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen
IMG_20220523_135818.jpg

Adetime 5 gün var bakar mısınız . Gebe olma ihtimalim var mı

Eklentiler

• AEE6440A-F417-4D36-96D2-D37DB4A70B86.jpeg
    AEE6440A-F417-4D36-96D2-D37DB4A70B86.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 156
İnşallah yani aşılamanın yarın 9. Günü kan vermeyi düşünüyorum bakalım umarım

Kızlar bana da yardımcı olurmusunuz. Adetime 1 gün kala beta hcg 4.64 cıktı. Bugün de erken gebelik testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Sizce hamilemiyim

Dün verdim 632 çıktı yarın tekrar vereceğim 1200’lerde çıkması gerekiyor her insan da farklı çıkabiliyor geç döllenme geç yumurtlama ile alakalı
Size de hayırlı olsun :) aşılama mı yaptınız siz de ? Artışı çok iyi maşallah . Ben ilk 7.gün kan verdiğimde 2.18 çıktı daha yüksek çıkmazsa ümidi keserim zaten

Size de hayırlı olsun :) aşılama mı yaptınız siz de ? Artışı çok iyi maşallah . Ben ilk 7.gün kan verdiğimde 2.18 çıktı daha yüksek çıkmazsa ümidi keserim zaten
Teşekkür ederim hayır daha önce dış gebelik geçirdim so tüpümü kanama ile kaybettim. 6. Ayda tekrar tek tüple kendiliğinden hamile kaldım 😌

Teşekkür ederim hayır daha önce dış gebelik geçirdim so tüpümü kanama ile kaybettim. 6. Ayda tekrar tek tüple kendiliğinden hamile kaldım 😌
İnan bana nasipse kendiliğinden Allah verince oluyor . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻

Back
X