Gebeliğe Hazırlık Testi yorumlayabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
kızlar adetin birinci gününden saydım 9. Gün başladım yapmaya bugün yumurtluyor muyum? Takvim uygulamasına göre yumurtlamaya 2 gün var. Bugünü değerlendiricem yarında yapıcam ovuslasyonı siliklesinceye kadar yapıcam doğru biliyorum değil mi?

Eklentiler

• CF1C615E-7B11-4A20-9A90-9A8C43290EF8.jpeg
    28,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 903B0EDC-20EB-4AA8-8015-C6D3127E9472.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 83
Tam koyulasmamis 1 2 gune koyulasir .Gun asiri devam edebilirsiniz.

Su an catlamaz hemen .Rutin devam et .Bugun dene .Yarin koskoyu olursa yine denersin boyle silik olursa yarını bos gecersin.Bir de iliskiden once esine bitter çikolata yedir sade Turk kahvesi icir

Su an catlamaz hemen .Rutin devam et .Bugun dene .Yarin koskoyu olursa yine denersin boyle silik olursa yarını bos gecersin.Bir de iliskiden once esine bitter çikolata yedir sade Turk kahvesi icir
Aa tamam anladım çok teşekkür:) normalde 2 gün ara veriyoruz yani bir gece ara olmuş oluyor. Birkaç güne kırmızılaşır o zaman hesaplamalarım doğru oluyor evde ikiside var yapayım çok seviyor ikisinide bebişinizin gelmesine çok az kalmış

Ben 3 ay 2 gün ara verdim netice alamadım geçen ay yumurtlama hesaplamasina göre 3 gun aralik vermeden ilişki sonucunda gebe kaldim kesinlikle sık iliskiyi oneririm

Evet yarin doguruyorum .
Gun asiri denemek erkek sperm kalitesini etkiler .Doktorum bana bir gun dolu bir gun bos demisti oyle yapmıştık

Ben 28 günde bir regli oluyorum hep ara verdim tutmadi. 14-15-16 ara vermedim tuttu çok şükür. Akıntını takip et bence vücud zaten sinyali veriyor. Eşine bitter çikolata keçi boynuzu pekmezi tarzı şeyler yedir bence :)

Tamam yedireceğim aklımda :) yumurtlamada hergün yapmak lazım anladığım kadarıyla nette sonra yine rutin şekilde

T çizgisinde kopkoyu olmadı kazım şuan pozitif değil. Testi Yapmaya devam

Bugün çatlamaz yumurtan daha 1-2 gün var gibi. Bugünü boş geçebilirsin. Her gün yapmak sperm kalitesini etkiliyormuş doktorum 1 gün birliktelik 1 gün boş diye söylemişti bana.
Test içinse 2 çizgide koyu çıkana kadar testi yap. 2 çizgide koyu çıktıktan sonra tahmini 24 saat içinde yumurtlama oluşur. Koyu çıktıktan sonraki gün tekrar test yap silikleşmişse çatladı demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…