- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Bugünü değerlendirmem lazım ama değil mi? Hergün mü ilişki lazım yeni öğreniyorumda bu test işleriniTam koyulasmamis 1 2 gune koyulasir .Gun asiri devam edebilirsiniz.
Aa tamam anladım çok teşekkür:) normalde 2 gün ara veriyoruz yani bir gece ara olmuş oluyor. Birkaç güne kırmızılaşır o zaman hesaplamalarım doğru oluyor evde ikiside var yapayım çok seviyor ikisinideSu an catlamaz hemen .Rutin devam et .Bugun dene .Yarin koskoyu olursa yine denersin boyle silik olursa yarını bos gecersin.Bir de iliskiden once esine bitter çikolata yedir sade Turk kahvesi icir
Bugünle birlikte hergün mü yapmalıyım yardım eder misinizBen 3 ay 2 gün ara verdim netice alamadım geçen ay yumurtlama hesaplamasina göre 3 gun aralik vermeden ilişki sonucunda gebe kaldim kesinlikle sık iliskiyi oneririm
Evet yarin doguruyorum .Aa tamam anladım çok teşekkür:) normalde 2 gün ara veriyoruz yani bir gece ara olmuş oluyor. Birkaç güne kırmızılaşır o zaman hesaplamalarım doğru oluyor evde ikiside var yapayım çok seviyor ikisinidebebişinizin gelmesine çok az kalmış
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğinize.Evet yarin doguruyorum .
Gun asiri denemek erkek sperm kalitesini etkiler .Doktorum bana bir gun dolu bir gun bos demisti oyle yapmıştık
Amin insallah tesekkur ederim.Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğinize.
Tamam yedireceğim aklımda :) yumurtlamada hergün yapmak lazım anladığım kadarıyla nette sonra yine rutin şekildeBen 28 günde bir regli oluyorum hep ara verdim tutmadi. 14-15-16 ara vermedim tuttu çok şükür. Akıntını takip et bence vücud zaten sinyali veriyor. Eşine bitter çikolata keçi boynuzu pekmezi tarzı şeyler yedir bence :)
T çizgisinde kopkoyu olmadı kazım şuan pozitif değil. Testi Yapmaya devamkızlar adetin birinci gününden saydım 9. Gün başladım yapmaya bugün yumurtluyor muyum? Takvim uygulamasına göre yumurtlamaya 2 gün var. Bugünü değerlendiricem yarında yapıcam ovuslasyonı siliklesinceye kadar yapıcam doğru biliyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?