- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
- Konu Sahibi oglak_kadini
persembe gunu ınsallah canım bu aksam gıdıcem ama heralde gorunmezNaptin canım gittin mi doktora kese icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
persembe gunu ınsallah canım bu aksam gıdıcem ama heralde gorunmezNaptin canım gittin mi doktora kese icin
persembe gunu ınsallah canım bu aksam gıdıcem ama heralde gorunmez
Adrecim canim cok sevindim az once tesadufen gordum hamileymissin, zamaninda bana da cok yardimci olmustun testler ve yorumlariyla ilgili baya bi basini agritmistim Allah razi olsun senden. Rabbim bebegini insallah sag saglim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum goruncecanım tesekkur ederım ınsallah devam eder de alızırz kucagımıza
persembe gunu ınsallah canım bu aksam gıdıcem ama heralde gorunmez
cok sagol cnm Allah razı olsun size de maşallahhh ne kadar buyumussunuz yaaa dun gıbı sankı testlerı yorumluyorduk sağlıcakla kucagına alırsın ınsallah sendee cnmAdrecim canim cok sevindim az once tesadufen gordum hamileymissin, zamaninda bana da cok yardimci olmustun testler ve yorumlariyla ilgili baya bi basini agritmistim Allah razi olsun senden. Rabbim bebegini insallah sag saglim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum gorunce
duymadım henuz ama pazartesı ınsallah cnm baska bı sey durttu benıabla nasilsin yoksa bebisin kalp atisini mi duydun?
duyunca foto degistiricem demistin ya
çok uzuldum cnm yaa Allah sabır versın ne denır kı cnm yaaa ben dun keseyı gördum iyi bebek pazartesı ıns kalp atısını duyucam ıns bı sorun çıkmazNe yaptın canım kuzenim düşük yaptı inşallah senden güzel haberler alırız
duymadım henuz ama pazartesı ınsallah cnm baska bı sey durttu benı
dı mı degısıklık oldu gerı donermıyım bılmıorum ama kızla butunlestım beninsallah abla :) olsun degisiklik olmus
dı mı degısıklık oldu gerı donermıyım bılmıorum ama kızla butunlestım ben
ben de begenıyordum ama dısı aslan olucam bıraz yavrusunu her tehlıkeden koruyangayet guzeldi ben begeniyordum Saclari hele hele ki Burnusu :)
ben de begenıyordum ama dısı aslan olucam bıraz yavrusunu her tehlıkeden koruyan
Allah a emanetız tabıkı cnm bu sefer kötu bısey olmuycak yaa ınsallahhhadi bakalim birazda gozumuz bu fotoya alissin :)
baya garipsedim he ciddi ciddi alismisiz abla .
koru koru rabbim ikinizide korusun allaha emanetsiniz cicim ♡
Allah a emanetız tabıkı cnm bu sefer kötu bısey olmuycak yaa ınsallahh
ewetttttttolmuycak abla inaniyorum ben bu melegimiz bu sefer guclu olucak sıkı sıki tutunucak anneyi birakmiyacak.. :)
Evet biz kocaman olduk artik canim amin insallah,evet gerçekten o hayal kirikliklariyla sonuclanan adet gunleri cok sukur geride kaldi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahcok sagol cnm Allah razı olsun size de maşallahhh ne kadar buyumussunuz yaaa dun gıbı sankı testlerı yorumluyorduk sağlıcakla kucagına alırsın ınsallah sendee cnm
aminnnn cnm benım ınsallah benım ıcın de gerıde kalmıstır cnm yaaaEvet biz kocaman olduk artik canim amin insallah,evet gerçekten o hayal kirikliklariyla sonuclanan adet gunleri cok sukur geride kaldi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Insallah canim benim bak gorursun bebisin sıkı sıkı tutunacak annesine insallahaminnnn cnm benım ınsallah benım ıcın de gerıde kalmıstır cnm yaaa