testi yorumlar misiniz lütfennn

herkese merhaba,
bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan testi yaptırdım Beta HCG 187.34 çıktı. bunun anlamı nedir? yardımcı olur musunuz?

yaaa hiç üşenmedim tekrar bastan sona okudum ne heyecan yapmışım nasıl da beklemısım hergun test yaptırmısım ılk ögrenınce :KK68::KK68::KK68:

ayyyy yaaaa bı mutlu oldum kı en son keseyı gordum demısım bı hafta sonra kalbı gorduk sonra ıkı defa daha görduk bebısımız suan buyudu bayaa 11 haftalık olduk yaaa rabbım 38 lerı 40 ları da göstersın kım ıstıyorsa rabbım versın bu mutlulugu tattırsın :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

yaaa hiç üşenmedim tekrar bastan sona okudum ne heyecan yapmışım nasıl da beklemısım hergun test yaptırmısım ılk ögrenınce :KK68::KK68::KK68:

ayyyy yaaaa bı mutlu oldum kı en son keseyı gordum demısım bı hafta sonra kalbı gorduk sonra ıkı defa daha görduk bebısımız suan buyudu bayaa 11 haftalık olduk yaaa rabbım 38 lerı 40 ları da göstersın kım ıstıyorsa rabbım versın bu mutlulugu tattırsın :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin canım, hayırlısı ile doğurmayı kucağımıza alıp sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar merhaba benim de dün bugün adet olmam gerekiyordu. İçimde bir şey dürttü ve test yaptım. Sonuç pozitif. Baya zaman beklediğimiz istediğimiz bir şey olduğu için insan korkuyor. İnternette de evde pozitif, kan
20150723_214100-1.jpg
da negatif çıkanları okumuştum. Bir bakar mıdınız testin fotoğrafına. Bu testlerde hata payı var mıdır acaba?

Kızlar merhaba benim de dün bugün adet olmam gerekiyordu. İçimde bir şey dürttü ve test yaptım. Sonuç pozitif. Baya zaman beklediğimiz istediğimiz bir şey olduğu için insan korkuyor. İnternette de evde pozitif, kanEki Görüntüle 1587074 da negatif çıkanları okumuştum. Bir bakar mıdınız testin fotoğrafına. Bu testlerde hata payı var mıdır acaba?
Canim hamilesin insaallah,hemde %100 :-) baksana kopkoyu kesinlikle hata olamazzz yaniii

Valla cok sevindim,merakla bekliyordum son durumunu..Allahim sagliklicak ucaginiza aldirsin insaallah..benimde 2 dusugum 1 kimyasal gebeligim oldu,genetik arastirmamizi yaptik sukur ki sikinti cikmadi ama insan bundan sonrasina endiseleniyor insallah bende sagliklica yeniden hamile kalir ve kucagima alirim en kisa zamanda

Valla cok sevindim,merakla bekliyordum son durumunu..Allahim sagliklicak ucaginiza aldirsin insaallah..benimde 2 dusugum 1 kimyasal gebeligim oldu,genetik arastirmamizi yaptik sukur ki sikinti cikmadi ama insan bundan sonrasina endiseleniyor insallah bende sagliklica yeniden hamile kalir ve kucagima alirim en kisa zamanda
Insallah cnm yaaa hamile kalabiliyirsun ve genetikte sorun yoksa bidaha denk gelme olasigi milyonda bir falan daha da dusuktur cnm insallah tez zamanda hamile kalirsin bekleriz seni de

Kızlar merhaba benim de dün bugün adet olmam gerekiyordu. İçimde bir şey dürttü ve test yaptım. Sonuç pozitif. Baya zaman beklediğimiz istediğimiz bir şey olduğu için insan korkuyor. İnternette de evde pozitif, kanEki Görüntüle 1587074 da negatif çıkanları okumuştum. Bir bakar mıdınız testin fotoğrafına. Bu testlerde hata payı var mıdır acaba?
Canim bu kesinlikle pozitif hayirli ugurlu olsunnnn rabbim kucagina almayi nasip etsin cnmm :KK36::KK36:

Insallah cnm yaaa hamile kalabiliyirsun ve genetikte sorun yoksa bidaha denk gelme olasigi milyonda bir falan daha da dusuktur cnm insallah tez zamanda hamile kalirsin bekleriz seni de
Sagol canim.Allahin izniyle insaallah iyi olsun istiyorum.Allahim yasatmasin kimseye.bu aydan itibaren bende yeniden.dusunuyorum nasip olur insallah.

Sagol canim.Allahin izniyle insaallah iyi olsun istiyorum.Allahim yasatmasin kimseye.bu aydan itibaren bende yeniden.dusunuyorum nasip olur insallah.
Olur cnm olur benim iki kimyasal gebeligim bir 23 bi 16 haftalik iki dogumum var benim olduysa senin de olur bide ben pkoluyum cnm yumurtlama problemim de var

Bende 2 gundur test yaptim iki cizgi cikti belirgindi ins sende hamilesindir canim :) bugunde hastaneye gittim beta hcg testi icin sonuc 5.3 503 cikti hamileymisim ama doktorla konusamadim çünkü kendi doktorum doguma gitmis cuma gunu yine gitcem hastaneye acaba kac gunluk hamileyim ltfen yardim meraktan olcem :)

Aminnn cnm insallah 32 haftayi geceriz riskliyiz bizz ama suan hersey iyi gidiyor siz baya buyumussunuzzz cok rahat bir dogum olur insallah
sağolasın canım inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin, :) Allah herdaim yardımcın olsun sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine.

selamlar canım, bu büyük imtihanınız inşallah tamam olmuştur tez vakitte hayırlısı ile evlat nasip olur inşallah, Allah yardımcınız olsun, sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile evlatlar versin hepimize, ümidini kaybetme inşallah herşey Allah'ın takdiri.

X