Testi yorumlar mısınız lütfen

Anladım. Benim bir kaç senedir gözlemlediğim bir şey var yakınlarım da bunu kendilerinde fark etmiştir,benim adetim şu Ekim yada Kasım aylarında hep gecikir, artık iklimle hava değişikleriyle alakalımıdır bilemem ama her sene aynı olur,buradaki çoğunun da gecikmeleri bundanmı acaba diye düşünüyorum bazen :)) Bu arada ben 4 senedir bekliyorum, adetime 2 hafta var daha yeni yumurtlama oldu Allah hayırlı evlat nasip eylesin bize

Olabilir ama regl sancisi göğüs hassasiyeti vs hiçbir belirti yok beni tek umutlandiran normalde sol kasikta ağrı olur regl olurdum şimdi sağ tarafımda yumru var ilkkez bu ay sağ dan yumurtladim sanırım bi oğlum var doktorum onda regle yakin iliskiden tuttuğu için geç döllenme olmus demişti bu defa da öyle mi oldu diye düşünüyorum. Inat ettim test de yapmayacağım artik

İnşaAllah geç döllenme olmuştur ya insan ister istemez yine umutlanıyor

İnşaAllah geç döllenme olmuştur ya insan ister istemez yine umutlanıyor
Ya birde ben de bulanti hassasiyet her regl öncesi olduğu için bayılsam bile gebelik belirtisi saymam . Regl gecikmesi önemliydi gecikmeden beş gün öncesinden test yapmaya başladım 10 gun içinde sürekli silik çıktı son beş gündür de yapmadım hiç test.
Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllah

Amin canım bir gelişme olduğu zaman yazar mısın mesaj beklerim

Tamam olumlu olumsuz yazarım sende yazarsan sevinirim. Peki siz gebelik bekliyormusunuz yumurtlama günlerini vs değerlendirdiniz mi ?
Evet 4 senedir bekliyoruz teşhis tam belli değil,benim prolaktin yüksekliğim var eşimin de kan dolaşımı iyi olmadığı için sorun oluyor öylece yavaş yavaş gidiyoruz işte uğraşarak. Son aylar daha bilinçli olarak denemeye başladık, dün yumurtlamam oldu bakalım şimdi 2 haftam var adetime

InsAllah bu ay mutlu haberi alırsınız ♡

Kızlar attığım resmi gören yok mu ya
Gecikmeniz varsa kan verin cikar simdilik bu testler negatif gorunuyor uzulerek söylüyorum elinizde ovulasyon testi varsa bir de onu deneyin pik yaptiginda hamile oldugunuz belli oluyormus bende burdan okudum bi deneyin isterseniz

Gecikmeniz varsa kan verin cikar simdilik bu testler negatif gorunuyor uzulerek söylüyorum elinizde ovulasyon testi varsa bir de onu deneyin pik yaptiginda hamile oldugunuz belli oluyormus bende burdan okudum bi deneyin isterseniz
21 Kasım da olmam gerekiyordu yumurtlama günlerini değerlendirdik ama bu testi yaparken de beceremedim bilmiyorum çok stres oldum regl belirtisi de yok

Eger imkaniniz olursa acilde verin kani aile hekimleri sonucu 1 gun sonra veriyor insallah vardir
InsAllah çok tsk ederm 4 yaşında bi oğlum var onda geç döllenme olmuştu doktorum regle yakın ilişki tutmuş demiş ti şimdi kardesi olsun istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…