testi pozitif cıkıp regl olanlar ; yardım

kanama artti ise kimyasal gebeliktir

Benim de testte silik çizgi çıkmisti sonra kan testinde ise 4.55 gibi bir değer çıktı hamileyim büyük ihtimal dedi doktor fakat adetim birgün gecikti ve sonrasında adet oldum kimyasal gebelik olabilirmiş tabi ben daha sonrasında doktora gorunmedim

sen bi kan testi yaptır arkadaşım. Allah muhafaza diğer arkadaş gibi dış gebelik olmasın erken teşhis edilir en azından.
Kan testi kesin sonucmudur abla iki tane gebelik testi yaptim pozitif cikti ama adet gördüm yinede emin olmak icin iliskiden 2 ay sonra kan testi verdim 0.1 cikti negatif ama o eczane testleri neden oyle cikti bilmem

Kizlar benim 2 gün Adetim geçti 2 tane gebelik testi aldım İkisi de pozitif çıktı Ondan sonra adet oldum Doktora gittim Beta HCG 20 çıktı Adetim Normalde 4-5 gün sürüyor Ama bu sefer 3 gün sürdü Biraz önce bir tane daha gebelik testi aldım yine test pozitif Sizce benim durumum ne bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim.

Ben bunu yasadigmda kimyasal gebelik gecirmistim. Farknda degildim. Yumurtan catliyor ve Bebek tutunma donemnde tutunamayp dusuyor. Doktormn acikladigi buydu. Bunu kan vererek ogreneblrn yarn kan verdegerin 15 in ustundeyse kimyasal yasamissindir. Degilse ustune gormus olablrsn ve tekrardan soylwmem gerekirse bn hamile kalipuzerine adet gormustum.bunu anlamanin yolu yarin bi kan ile tum sorulari cozeblrsin. Hersey gonlnce olsun

Kimyasal gebelik gecirmissin.gecmis olsun . bazen yumurta catliyor embryo rahme tutunamayip dusuyor . adetdoneminde olan kanamayla kendilgnden gidiyor. Buna kimyasal gebelik diyorlar.

Kizlarrrr hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
dış gebelik olma ihtimali varmiş
inşallah beni birakmaz bebeğim ama yinede çok mutluyum sonuçta hamile kalabiliyorun allah buyuk

Kimyasal gebelik gecirmissin.gecmis olsun . bazen yumurta catliyor embryo rahme tutunamayip dusuyor . adetdoneminde olan kanamayla kendilgnden gidiyor. Buna kimyasal gebelik diyorlar.

Hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
inşallah beni birakmaz bebeğim ama yinede çok mutluyum sonuçta hamile kalabiliyorun allah buyuk

Kizlarrrr hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
İnşallah sağlıkla büyür bebeğin

Hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
Yaaa masallah rabbim yuzunu guldursun insallah insallah saglkli bi gebelk yasar bebegi kucagna alkrsin hayirlisiyla.

Yaaa masallah rabbim yuzunu guldursun insallah insallah saglkli bi gebelk yasar bebegi kucagna alkrsin hayirlisiyla.
Çok tşk ederim bide adet oldum 3 gün kanamam oldu yarin tekrar doktora gitcem bakalim beta hcg kac çikacak dün 54 çikti eğer 2 katına çikarsa gelişiyor demek ama çikmiyorsa dış gebelik galiba o kadarda bekledim çok korkuyorum dua edin lutfen

Cnm bnm insallah saglklibi gebelktir. Korkma dik dur . Allah herseyin hayirlisi versin .

Aynisi bende oldu arkadasim( evde test yaptim pozitif cikti 1 gun sonra adet oldum ..ertesi gun kan tahlili yaptirdim deger 12 cikti..adetim ise 2 gun surdu bitti tekrar verdim kan yarin alicam ..ama inan kalbimin atisini disardan duyuyorum yazarken bile ne olacak aacab

Sonuclar nedir merak ettim ben bi.kac ikinci.cizgi.gordum.adet oluyorum sonra ama cok acik renkti ne.uzuluyordum smdi tedavi.gruyrm.ve progesteron.verdi ins tutunuz insallah o zamnlarda vardir bu kez olur

Merhaba kizlar Ben 2 yildir evliyim tedavi gordum geçen ay adetim iki gun gecikdi 1.5 gun kanamam oldu geçen hafta test yapdim boyle çikdi ama dun adet gordum ne oluyor acaba

Eklentiler

• IMG_20220520_025630.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 166
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…