- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
kanama artti ise kimyasal gebeliktiradetim 6 gün gecikti erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimiz tarih tam yumurtlama dönemine denk geldi ve bu sabah test yaptım pozitif çizgiler çok belirgindi lakin öğleden sonra hafif kasık agrısıyla pembe kan geldi daha sonra koyulaştı ve çok yogun olmasada hala devam ediyor acaba hamilemiyim gerçekten yoksa adetmi görüyorum yada düşükmü yapıyorum ne olur yardım *????
Kan testi kesin sonucmudur abla iki tane gebelik testi yaptim pozitif cikti ama adet gördüm yinede emin olmak icin iliskiden 2 ay sonra kan testi verdim 0.1 cikti negatif ama o eczane testleri neden oyle cikti bilmemsen bi kan testi yaptır arkadaşım. Allah muhafaza diğer arkadaş gibi dış gebelik olmasınerken teşhis edilir en azından.
Ben bunu yasadigmda kimyasal gebelik gecirmistim. Farknda degildim. Yumurtan catliyor ve Bebek tutunma donemnde tutunamayp dusuyor. Doktormn acikladigi buydu. Bunu kan vererek ogreneblrn yarn kan verdegerin 15 in ustundeyse kimyasal yasamissindir. Degilse ustune gormus olablrsn ve tekrardan soylwmem gerekirse bn hamile kalipuzerine adet gormustum.bunu anlamanin yolu yarin bi kan ile tum sorulari cozeblrsin. Hersey gonlnce olsunarkadaşlar merhaba.dün beklenen adet günümdeydim gebelik belirtilerim olduğu için dün sabah test yaptım silikte olsa pozitif cıktı ancak 6 saat sonra regl oldum.adet döneminde olduğum içinmi test pozitif cıktı,yoksa üstüne görme olayınımı yasıyorum?gecen ay adet gecikmesinde aynı marka yaptığım test negatifti... kanama kahverengi lekelenme tarzında değil.normal adet gibi ama önceki dönemlerimdeki gibi cok değil.aynı şeyi yasayan arkadaslarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum..
Kimyasal gebelik gecirmissin.gecmis olsun . bazen yumurta catliyor embryo rahme tutunamayip dusuyor . adetdoneminde olan kanamayla kendilgnden gidiyor. Buna kimyasal gebelik diyorlar.Kizlar benim 2 gün Adetim geçti 2 tane gebelik testi aldım İkisi de pozitif çıktı Ondan sonra adet oldum Doktora gittim Beta HCG 20 çıktı Adetim Normalde 4-5 gün sürüyor Ama bu sefer 3 gün sürdü Biraz önce bir tane daha gebelik testi aldım yine test pozitif Sizce benim durumum ne bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim.
Kimyasal gebelik gecirmissin.gecmis olsun . bazen yumurta catliyor embryo rahme tutunamayip dusuyor . adetdoneminde olan kanamayla kendilgnden gidiyor. Buna kimyasal gebelik diyorlar.
İnşallah sağlıkla büyür bebeğinKizlarrrr hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
dış gebelik olma ihtimali varmiş
inşallah beni birakmaz bebeğim ama yinede çok mutluyum sonuçta hamile kalabiliyorunallah buyuk
Yaaa masallah rabbim yuzunu guldursun insallah insallah saglkli bi gebelk yasar bebegi kucagna alkrsin hayirlisiyla.Hamileyimmm ama yavaş gelişiyormuş
dış gebelik olma ihtimali varmiş
inşallah beni birakmaz bebeğim ama yinede çok mutluyum sonuçta hamile kalabiliyorun allah buyuk
Çok tşk ederim bide adet oldum 3 gün kanamam oldu yarin tekrar doktora gitcem bakalim beta hcg kac çikacak dün 54 çikti eğer 2 katına çikarsa gelişiyor demek ama çikmiyorsa dış gebelik galiba o kadarda bekledim çok korkuyorum dua edin lutfenYaaa masallah rabbim yuzunu guldursun insallah insallah saglkli bi gebelk yasar bebegi kucagna alkrsin hayirlisiyla.
Cnm bnm insallah saglklibi gebelktir. Korkma dik dur . Allah herseyin hayirlisi versin .Çok tşk ederim bide adet oldum 3 gün kanamam oldu yarin tekrar doktora gitcem bakalim beta hcg kac çikacak dün 54 çikti eğer 2 katına çikarsa gelişiyor demek ama çikmiyorsa dış gebelik galiba o kadarda bekledim çok korkuyorum dua edin lutfen
Aynisi bende oldu arkadasimKizlar benim 2 gün Adetim geçti 2 tane gebelik testi aldım İkisi de pozitif çıktı Ondan sonra adet oldum Doktora gittim Beta HCG 20 çıktı Adetim Normalde 4-5 gün sürüyor Ama bu sefer 3 gün sürdü Biraz önce bir tane daha gebelik testi aldım yine test pozitif Sizce benim durumum ne bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim.