testi pozitif cıkıp regl olanlar ; yardım

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
arkadaşlar merhaba.dün beklenen adet günümdeydim gebelik belirtilerim olduğu için dün sabah test yaptım silikte olsa pozitif cıktı ancak 6 saat sonra regl oldum.adet döneminde olduğum içinmi test pozitif cıktı,yoksa üstüne görme olayınımı yasıyorum?gecen ay adet gecikmesinde aynı marka yaptığım test negatifti... kanama kahverengi lekelenme tarzında değil.normal adet gibi ama önceki dönemlerimdeki gibi cok değil.aynı şeyi yasayan arkadaslarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum..

kimyasal gebelik olabılır canımm üstüne görmede adet 1 yada 2damla oluyor rengı kahverengı yda pembe gbı

hımm anladım canım cvb için sağol belkide.kimyasal gebeliği duymuştum ama ne olduğunu tam bilmiyordum.hayırlısı olsun artık

arkadaslar bende aynı durumdayım adetim ama test 2 günb üt üste yaptım silik 2 çizgi çıktı bugünde kan tahlili verdim yarın sonucu alıcam adetliyken yaptığım için olabilirmi acaba adetim gecen aylara göre biraz daha az ama var yani 1 2 damla değil bu nedir aaba kimsayal gebelik nasıl oluyor

canım valla internetten edindiğim bilgiye göre yumurtayla sperm birleşiyormuş ama rahme yerleşmeden yada yerleştikten 1,2 gün sonra adet kanamasıyla düşüyormuş.tıpta buna sessiz düşükte denirmiş .
bi siteden alıntı:
henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır

kızlar adetınız isterse 10 gün gecsın kese görülmeden pozıtıfde cıkabılıyor bu kımyasal gebelık oluyor ama sanslısınız kı kımyasal gebelık yasayanların bı sonrakı ayda gebelık ihtimalı yukselıyor yanı adetten sonra ara vermeye gerek kalmıyor kımyasal gebelık rahmı temızlermıs. hayırlısı olsun hakkınızda

amin canım.vardır her seyde bir hayır

offff ya benimkide kimyasalmı acaba arkadaşlar ya morelim bozuldu şimdi adet oldum çünkü ben hatta adetliyken test yaptım silik çizgi çıktı 2 kere

kızlar bir test var yanıltıyor ondan yapmıs olmayasınızz

canım adetın az geldıyse hamılesın dmektır 1 yda 2 damla fzlası geldiyse gbelik yoktur kımyasal gbelık olmuştur

canım 2 ay önce bende yaşadım idrar testim pozitif çıktı ama kanda çok düşüktü değerim 1 hafta sonra da adet oldum.doktorum kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi.allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize

hımm anladım canım cvb için sağol belkide.kimyasal gebeliği duymuştum ama ne olduğunu tam bilmiyordum.hayırlısı olsun artık

kimyasal gebelikte önce gecikme oluyor en geç 10 gün sonra kanama başlıyor.. ben yaşadım. ve şunu unutma hamile iken adet görenler var. kan testini muhakkak iste...

yok canım gecikme falan olmadı.tam adet günümdeydim.ama diğerleri gibi değildi az oldu 2 gün sürdü suan 4.gün sadece 3-5 damla seklinde.dün tekrardan bi gebelik testi yaptım hani kimyasal falansa kanamayla yok olmuştur belki diye.yine pozitif cıktı.doktora gidicem zaten en azından bir sorun varmı yokmu öğrenmiş olurum.17 ay boyunca vajinusmus kabusu yasadım cok şükür 3 ay önce yendim ve yeni bebek yapmaya karar verdik tabi rabbimin izniyle bakalım hayırlısı.

canı bıyokımyasal gebelıkte adet olduktan sonra hmen vucut beta hcg dgerı düşmez o yuzden pozitif sonuç verıyor bekle 1 hfta tekrar yap test

daha önceden actığım konuya cevap verip benim kan testi yaptırmama sebep olan arkadaslara tesekkür ediyorum.sorumun cevabını birinci ağızdan vermek istedim evet gebeymişim ancak dış gebelik tedavim oldu cok şükür.inşallah yasamam bidaha

8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti
Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
Cuma gunu 15 kadim cuma gunu kahverengi akinti basladi ve kanama basladi az bi sejilde
Ve bugun kanama devam ediyor carsamba randevum var
Dr ne diyecek bakalim onceden 3 dusuk var

sen bi kan testi yaptır arkadaşım. Allah muhafaza diğer arkadaş gibi dış gebelik olmasın erken teşhis edilir en azından.

Cnm bn isvicredeyim
Ha deyince kontrol olunmmuyor randevu istemistim
9. Haftada vediler baska yerden carsambaya aldim gidicem
Peceteye sildikce gelio kan ve agrim sizim yok
Dis gebelijte agri sizi olurmu nasil olur anlasilmasi

adetim 6 gün gecikti erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimiz tarih tam yumurtlama dönemine denk geldi ve bu sabah test yaptım pozitif çizgiler çok belirgindi lakin öğleden sonra hafif kasık agrısıyla pembe kan geldi daha sonra koyulaştı ve çok yogun olmasada hala devam ediyor acaba hamilemiyim gerçekten yoksa adetmi görüyorum yada düşükmü yapıyorum ne olur yardım *????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…