TESTİ NE ZAMAN YAPMALIYIM

hatice2409

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
37
12
3
SELAM HANIMLAR , TEMMUZ 16 DE REGL GÜNÜMDE KAHVERENGİ LEKELENME OLDU 2 GÜN SÜRDÜ BİTTİ. ÜSTÜNE GÖRMÜŞ OLABİLİRİM DİYE 5 GÜN SONRA TEST YAPTIM KAN TESTİ 0.1 Dİ ARADAN 5 GÜN GEÇTİKTEN SONRA İDRAR TESTİ YAPTIRDIM ÇIKMADI 10 DK SONRA BAKTIK SİLİK GİBİYDİ, BU SÜRELERDE ARA SIRA KASIK AĞRIM OLDU AMA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET YOK SADECE SON 15 20 GÜNDÜR ÇOK UYKUM GELİYOR VE SABAH KALKTIGIM GİBİ ÇOK ACIKIYORUM BİRDE KASIKLARIM BİRAZ SERT ,sizce bunlar belirtimidir ? DÜN REGL GÜNÜMDÜ DAHA HENÜZ TIK YOK . SORMAK İSTEDİĞİM SİZCE TESTİ NE ZAMAN YAPMALIYIM ? Bİ KAC GÜN DAHA BEKLEMELİ MİYİM ?

Dün regl gününse kanda cikar canim benim bir gun kala çıkmıştı.idrar testinde de silik olarak çıkmıştı.

Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi olur.Bir test daha yap bakalım belki çıkar.

Ben anlamadim 16 temmuz regl gununuzdu ama sadece lekelenme yasadiniz ve adet olmadiniz. Simdi bir sonra ki adeti bekliyorsunuz ve hala test yapmadiniz ?

kusura bakmayın fırsat bulup giremedim... dün doktora gitti. vajina ultrasonuyla baktı hamile değilim.... polikistik over var yumurtalıkların badem kabuğu kadar büyümüş dedi. hemen kilo vermelisin dedi. ,( 1.70 boyum 73 kiloyum) en az 5 kilo vermelisin dedi. primotut verdi 10 gün sabah öğle akşam iç dedi regl olmadığın zamanlar iç bu hapı dedi, ne kadardır evli olduğumu sordu 12.ayıma giricem dedim yeter artık hemen çocuk yapın dedi. geliyorlar 2 sene 3 sene evliyiz çocuk olmuyo diye dedi sonra sende gelme dedi sinirim bozuldu yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…