• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testesteronu yüksek,östrojeni düşük olanlar var mı?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
merhaba kızlar dün sonuçlarımı dr a gösterdim en dikkat çekeni
E2:27.67
TTE:145.6
bu hormonlarım kısır olmama nedenmiş erkeklik hormonum yüksek kadınlık hormonum düşük tabi bu bende tüylenmeyede neden oluyor ama inş epilasyonla kurtulmaya çalışıyorum.
şimdi benim sorum şu acaba bu durumda dr ne uygulayabilir ilaçlarla normal seviyelerinemi getirebilirmi ve kaç yıl sürer.
östrojen yüklemek gerekebilir dedi nasıl yükleniyor acaba bilen varmı???
yada benim durumumda olupta hamile kalan varmı tedaviyle yada doğal yolla lütfen bişeyler yazın moralim süper bozuk:çok üzgünüm:

benimde testesteronum cok yuksek cıkardı
asırı derecede tuylenme sorunuyla yıllardır mucadele verıyorum
ama merak etme 3 kere hamıle aldım 2 kere aldırdım 3.doğuruyorum.dedıklerı gıbı kısırlık falan hıkaye duzgun adet oluyorsan sorun yoktur.
lazer tedavısı oldum yıllarca ilaç kullandım
hıc bırı fayda etmedı kılların azalmasında yınede kısır olunmuyor cocugunda oluyor .

çok teşekkür ederim canım ilgin için bak buna çok sevindim işte ne bileyim biraz araştırınca moralim bozuldu aslında bana göre herşeyim normal adetlerim 28 günde bir yumurtlamada oluyor ama nedir bu tüylerden çektiğim aynen lazer epilasyonla kurtulmaya çalışıyorum.
bakalım artık ayın 24ünde herşey belli olcak inş benimde bebeğim olur.

Merhaba pptya87. Aynı sorun bende de vardı. Doktor over kistinden kaynaklandığını söyleyip bir de doğum kontrol hapı vermişti.Hormonlar normal seviyeye geliyor ilaçla hiç merak etme. Tüylenme sorunum azaldı ama hala var benim. Bekar olduğum için hamilelik konusunda birşey diyemiyorum canım inş bebeğin olur,

peki canım ne kadar kullandın bu ilaçı 1 sene falan sürermi acaba ya 2.5 yıldır bebek için uğraşıyorum ama bu testesteron mahvetti şimdi beni.
gecen yılda yüksekti ama bu kadar değil ve o zamanlar kist falanda çıkmamıştı sanırım bu sefer kist çıkacak.

bende de östrojen yüksekliği var o da sorun mu bilmiyorum doktorum birşey demedi ilaçta vermedi. Sadece yumurtlamana bakıcam dedi reglimi olayım yumurtlama günlerinde gidicem... Diğerleir normal ama bu hormonunda yüksekliği zararmış. Sen merak etme düzenli regli oluyorsan sorun yoktur...

sanırım sorun canım bildiğim kadarıyla yüksek östrojen rahim ve meme kanserine neden oluyormuş allah korusun tabi.
benide tam adetimin 3.gününde usg çekimine çağırdı saçma değilmi adetin 3.günü usg ben o gün yine kan vermek isteyeceğim çünkü adetimin 7. günü kan verdim belki ondan farklı çıktı değerlerim gerçi testesteron yüksekliği her zaman vardı bende ama diğer değerlerim için 3. günü kan vermek istiyorum bu arada adetin 7. günü prl yüksekmi çıkar 1 2 değer kadar.

peki canım ne kadar kullandın bu ilaçı 1 sene falan sürermi acaba ya 2.5 yıldır bebek için uğraşıyorum ama bu testesteron mahvetti şimdi beni.
gecen yılda yüksekti ama bu kadar değil ve o zamanlar kist falanda çıkmamıştı sanırım bu sefer kist çıkacak.

Ben doğum kontrol ilacını 18 ay kullandım canım. ama belki doktor sana farklı bir ilaç verebilir veya daha farklı tedavi uygulayabilir. İlaç adı vermek yasak mı forumda bilmiyorum ama yazayım, benim ilacın adı Diane 35 di canım. Belki sana daha etkili bir ilaç verir

takma kafana hayatim adetlerin normalmis .. ben suan 14 haftalik hamileyim inan adetlerim cok duzensizdi bazen 35 gunde bazen 45 gunde adet olurdum .. psikolojik bi hastaligim vardi onu yendigim ay yani iliskiye girdigimiz ilk ay hamile kaldim .. doktorlar hep kiziyordu bu hastaligi bir an once yen cunku kolay kolay hamile kalamazsin bu duzendizlikle diye .. inan ilk ay hamile kaldim .. kim ne derse desin doktorlari takma hep en kotusunu soyluyorlar .. hersey allahtan cok sanslisin adetlerin normalmis yumurtanda varmis esindede bi problem yoksa mutlaka hamile kalirsin sadece beynini negatif dusuncelerden arindir ...

Back