• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testesteron yüksek olup gebe kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aknhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
695
492
33
39
Kızlar ya benim 7 8 ay önce bekarken dr a gittiğimde testosteronum yüksek çıkmıstı. Doktor diane35 verdi 3 ay kullan dedi. Ben 2 kutu kullandım bıraktm ama ondan sonra da düştü mü diye bi gidip baktıramadım. Geçen ay dr a gittim bebek istiyoruz kontrol için geldim dedim. Daha önce testesteronun yüksek oldgnu da söyledim ama kan tahlilinde sadece gebelik hormonlarıma baktı. Ama benim testesteronum düştü mü düşmedi mi bu gebeliğe engel mi hep kafamda soru olarak kaldı. Her istedgmde dr a gidemiyorum da çalıştığım için. O.yüzden merak ettm bu şekilde bu hormonu yüksek olup gebe kalan oldu mu die?

Kimse yok mu konu ile ilgili bilgisi tecrübesi olan yaaa :/

Merhaba canım. Erkeklık hormonu yüksekliği sanırım engelliyor, hamile kalınsa bile düşük olma ihtimalide olabiliyormuş malesef.

Merhaba canım. Erkeklık hormonu yüksekliği sanırım engelliyor, hamile kalınsa bile düşük olma ihtimalide olabiliyormuş malesef.
Sağol canım cevapladığın için :/
Bunau adet olursam gidip baktıraym bari içim hiç rahat değil :/ en azından tedavisine bakarım vakit kaybetmem :/

Back