Bir de sonuna "pışııık" yazsaydınız tam olurmuş.ben tabi hemen ne kullancam öyle dedi diye olduu canımm. Düzenli adet döngümü düzensizleştircem falan sonra çık işin içinden.
Bilime düşmanlık değil çarpıtmayın. aynı alanda uzman iki doktorun birinin önerirken diğerinin ilacı hemen önermemesi karşısında da insan diyorki demekki hemen kullanmaya gerek yok.Bir de sonuna "pışııık" yazsaydınız tam olurmuş.
Adet döngüm bozulur tedirginliği yaşamak ayrı, şu üslupla bunu dile getirmek ayrı.
6 sene tıp eğitimi almış, üzerine uzmanlık yapmış, ünvan almış bir hekimden daha çok bildiginizi iddia ediyorsunuz.
Hekimin canı sıkıldı, sizin adet döngünüzü bozmak istiyor. Sevmedi sizi, sırf garezinden size zarar vermek istiyor o zaman.
Gerçekten inanamiyorum ya.
Bilime bu kadar düşmansanız çocuğum olmuyor diye muayeneye de gitmeseydiniz.
Siz hekimden daha uzmansınız ya, kendi bilgilerinizi kullansaydiniz.
Allah bilir aşıda çip var falan
Gebeliğe engelse ve bebek istiyorsanız ilacı kullanmaktan başka ne çözümünüz var peki?
Haydaaaahaydaaa
Arkadaşım komik olan sensinYav benim üslubuma laf edenler hiç üslübunun farkında mı acaba komiksiniz sizde kızlar en iyisini siz biliyorsunuz tamam
Siz neden ilacı onermeyenin doğru teşhis koydugunu düşündünüz peki?Bilime düşmanlık değil çarpıtmayın. aynı alanda uzman iki doktorun birinin önerirken diğerinin ilacı hemen önermemesi karşısında da insan diyorki demekki hemen kullanmaya gerek yok.
Siz sanırım aynı sağlık sorunu üzerine farklı yorum yapan doktorlar ile karşılaşmadınız.