• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testere disli aslanpencesi kullanimi hakkinda

fatma3pinar

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
4
0
16
34
Arkadaslar merhaba size bir sorum var. Adet duzensizligi icin testere disli aslan pencesi kullanmak istiyorum. Ayni zamanda anti depresan kullaniyorum. Sizce bir sakincasi var mi ?ilac etkilesimi olur mu? Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

Arkadaslar merhaba size bir sorum var. Adet duzensizligi icin testere disli aslan pencesi kullanmak istiyorum. Ayni zamanda anti depresan kullaniyorum. Sizce bir sakincasi var mi ?ilac etkilesimi olur mu? Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
antidepresan ne kullaniyorsunn bazilari var adet duzensizligi yapiyor ama etkilesime girermi dersen daha çok doğum kontrol haplari ile etkilesim oluyor oda sari kantoron ptu etkilesim yapiyor greyfurt suyu gibi onun dışında aslanpencesi hakkainda o tarz bisi gormedm bu arada bnde civanpercemi ve aslanpencesi ictm 1 ay banamisin demedi ins sende yarar doktorada evvelsi gun soledm hormon sonuclarini bekliorm hornonlarda etkli birde stresde cok atıyor ileri tarihe

Selectra kullaniyorum. Yeni basladim aslinda kullanmaya. Stresle alakali olabilir evet. Doktora da gidemiyorum suan. O yuzden aslan pencesi denemek istedim. Insallah ise yarar.

Canım ben kullanıyorum. Pazartesi belli olcak inş işe yarayıp yaramadığı 😔 ama tabi benimde merak ettiğim şey aceba adet geçiktiryormu baya. Eğer hamiş çıkmazsam ☹️

lütfen aslan pençesi kullananlar yazsın bende yeni başladım 3 gün oldu sonuçları yazacağım 1 ay dolunca

Back
X